Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie bez faceta jest lepsze

Polecane posty

Gość gość

taka prawda

Gość gość
argumenty prosimy

Gość mam lekarza i jest mi dobrze
nie sądze

Gość gość
kobieta bez faceta usycha

Gość Doświadczony przez życie
Facet bez kobiety też przeżyje, bo najlepsza dziewica to własna prawica. Zawsze chętna.

Gość gość
Życie bez kobiety jest lepsze.

Gość gość
to kiedy skaczemy sobie do gardel? :D bo juz gesta atmosferka o d seksizmu i mizoginizmu 10, 9, 8, 7, 6.... :D

Gość gość
Faktycznie, jak się tu czyta niektóre tematy dziewczyn, to można dojść do takiego wniosku ;)

Gość gość
04.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość Faktycznie, jak się tu czyta niektóre tematy dziewczyn, to można dojść do takiego wniosku oczko.gif xxx Jak głupie kobiety lecą na jakiś d*pków to już ich problem ale chyba lepiej wybrać porządnego fajnego faceta, który da Tobie wiele miłości, ciepła i będzie dla Ciebie oparciem. Ale fakt niektóre takie tematy, że dochodzę do wniosku, że te kobiety to muszą mieć nasrane w głowie, że takich sobie wybierają.

Gość gość
Życie bez faceta jest jak auto bez silnika. Daleko nie zajedziesz.

Gość gość
Ty wyzej, widac ze bez bolca tracisz sens zycie

Gość gość
gość Życie bez faceta jest jak auto bez silnika. Daleko nie zajedziesz. xxxxxxxxxxxxx zgadzam się - ktoś musi na ciebie za-pier-da-lać!

Gość gość
Oj, wy młotki! Napisałem o silniku, bo jestem FACETEM. ;-)

Gość gość
Ja sama na siebie pracuje a takiego CWELA co mnie zerowal, oklamywal i nie szanowal NIE POTRZEBUJE od tyle, zero stresu, nerwow, jestem wolna :D

Gość gość
kobiety najpierw wybierają złych facetów a później gadają, że każdy jest zły. To samo tyczy się aborcji - bo przecież każdy facet porzuca z dzieckiem :P; z czekaniem na oświadczyny - najpierw mieszkanie ze sobą i regularny seks a później płacz kiedy on się oświadczy; z pracami domowymi- kobieta od samego początku sama sprząta, pierze, gotuje, zajmuje się dzieckiem a później płacz i sama zajmuje się domem i dzieckiem a mąż/ partner/ chłopak mi nie pomaga. Zastanówcie się kilka razy zanim wybierzecie sobie faceta.

Gość gość
Co jesli facet na poczatku pokazuje sie z dobrej strony a potem zaczyna olewac, nie szanowac..

Gość gość
Jezu znów te same śpiewki "Był taki idealny, kochany, czuły , wierny itd. a nagle zaczął mnie bić, poniżać, gnoić itd. Weźcie przejrzyjcie na oczy kobiety bo dalej będziecie wybierać d*pków i nie będziecie wiedziały nawet dlaczego. Musicie same przed sobą przyznać się do popełnionych złych wyborach a nie zrzucać winę na innych.

Gość gość
Moj byl idealny, wszystko bylo idealne tylko jeden maly sczegol nie - NIE CHCIAL MNIE

Gość gość
To kwestia nauki na własnych błędach. Dlatego musicie uświadomić sobie te błędy - wybory. Jeśli tego nie zrobicie będziecie ciągle popełniać ten błąd-wybór. Jak dziecko raz się oparzy to powinno więcej razy nie dotykać danej rzeczy ale jeśli dotknie po raz kolejny znaczy, że nie wyciągnęło wniosków z poprzedniej sytuacji i nie wie gdzie popełnia błąd.