Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój kumpel pisze denne opowiadania i mam je zachwalać

Polecane posty

Gość gość

Wszystkie pretensjonalne, kiczowate, ewidentnie pisane tylko dla szpanu, pełne dennych metafor. Liczy na wielką karierę, a znam wielu ludzi piszących duuuużo lepiej. Ciągle liczy na pochwały, a ja mam już tego dość. Jak byście skrytykowali żałosne opowiadanie o wampirach?

Gość kolejene narodzone zycie
ze nie lubisz prozy i niech da Ci spokoj

Gość gość
Ja bym powiedziała prawdę. Jeśli chce być pisarzem, to musi umieć znosić krytykę, to część tego zawodu.

Gość gość
Może to jest jakieś rozwiązanie? Męczy mnie to, udaje, że interesuje go co u mnie, a po trzech minutach już spamuje swoją twórczością. Wydaje mi się, że większość wykształconych ludzi pisałaby lepiej, naprawdę.

Gość gość
masz na imie Daria?

Gość gość
Nie. Aż mi to już podnosi ciśnienie. Inni piszą piękne rzeczy, nie chwalą się nimi i są krytyczni wobec siebie, a tu kwiatki typu: piękno różowego zachodu słońca i inne koszmarki :O Fabuła też zresztą niespójna i nierównomiernie prowadzona.

Gość gość
to powiedz mu szczerze, skoro go oszukujesz ze ci się podoba to i on tak myśli i dalej kicz tworzy

Gość gość
nie rozumiem - pisze źle, a ty go chwalisz, wiedząc, że źle. Nie można wprost powiedzieć, że źle?

Gość gość
grafomani są bardzo obrażalscy. Grafoman mniejszej skali, czyli grafoman otwarty na krytykę, rozwija się, bo stara się czegoś nauczyć i nie powtarzać starych błędów. Tym samym pozbywa się grafomaństwa i w końcu do czegoś dochodzi.

Gość gość
powiedz mu żeby dodawał je na jakąś stronę np. http://www.opowi.pl/dodaj i tam dostanie profesjonalną ocenę. może uzna to za lepsze niż jakbyś ty oceniała

Gość gość
LOL :D :D