Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość groteskowa

Czemu katole są przygłupimi hipokrytami

Polecane posty

Gość groteskowa

nie potrafią samodzielnie myśleć, liżą d**ę księżom, są hipokrytami, rżną się na prawo i lewo, biją żony, nie potrafią dyskutować, próbują narzucać wszystkim swoje zdanie itp. itd. skąd się taki prymitywizm u tych zasrańców bierze?

Gość gość
z tego samego źródła, co i u ciebie nienawiść bije na kilometr żyj i pozwól innym zyć

Gość gość
ateiści są lepsi? pokaż przykłady ciemna maso

Gość groteskowa
ja nie narzucam innym swoich poglądów, nie jara mnie zaglądanie innym do łóżka. poza tym nie rżnę się na prawo i lewo jak te wszystkie katolickie szmaty.

Gość groteskowa
ja się wywodzę ze swery inteligenckiej, nie poruwnj mnie do nih:O

Gość groteskowa
a co katojebki, przeżyć nie możecie, że zasranymi hipokrytami jesteście? hehehe.

Gość groteskowa
gdyby ktoś chciał zajrzeć w moje łóżko dostałby oczopląsu od tego tłumu więc nawet się nie ważcie, szmaty

Gość gość
przemek, k***a, idź już spać, komputer mi od Ciebie śmierdzi:(

Gość groteskowa
katolek sie masturbuje widzę z nienawiści, że ktoś mu prawdę w oczy powiedział i nie były to farmazony głoszone przez pedofila w czarnej sukience :)

Gość gość
chyba potrzebny Ci lekarz, najlepiej psychiatra bo gadasz takie bzdury bez składu i ładu, że aż głowa boli

Gość pipekznipek
ojej. a nie proboszczunio czasem? najlepiej taki z dobrze wyrobionym pupskiem :D

Gość pipekznipek
zresztą. ciężko o polemikę, jak dla katolków obmacywanie małych chłopców i dziewczynek to nic złego :) no ale skoro proboszczunio tak robi, to czemu oni by nie mieli. :D

Gość gość
skąd wiesz co oni robią? jesteś prześcieradłem czy użyczasz swojego ptaka? by o czymś mówić trzeba być świadkiem:D

Gość gość
od duchowieństwa wara bo zęby powybijam, to są takie same ludzie jak my, słabi i grzeszni ale konsekrowani tzn poświęceni Bogu, zrozumiano?!

Gość gość
argument, że jeśli katolicy uznają kapłanów jako swoją władzę duszpasterską tzn., że popierają pedofilię jest chory i debilny tak jakby powiedzieć: sypiam z kobietami, więc sypiam z k***ami puszczam swoje dziecko do szkoły, więc w ramiona pedofila wypowiadam się na jakimś ambitnym temacie na kafe, więc cała kafe jest ambitna i wysokich lotów wychodze za mąż, więc będę zdradzana itd itd

Gość groteskowa
no ale czemu katolki sie tak niezdrowo podniecacie. co, prawda w oczy kole, czy jak? z wywieszonymi jęzorami słuchacie bajdurzeń klechów, a rzeczywistości nie potraficie zaakceptować? a ten od duchowieństwa to idz sie czlowieku leczyc. tylu psychopatow, zlodzieji, pedofilow i innego scierwa, co wsrod klechow to nigdzie nie ma.

Gość gość
groteskowa, no jak to, a w Twoim środowisku?:D przecież widać, że leczysz tu frustrację, bo mamusia się puszczała jak Ty, a tatuś do łózka wchodził (stąd ta obsesja, że każdy jest pedofilem)

Gość gość
gość argument, że jeśli katolicy uznają kapłanów jako swoją władzę duszpasterską tzn., że popierają pedofilię jest chory i debilny tak jakby powiedzieć: sypiam z kobietami, więc sypiam z k***ami puszczam swoje dziecko do szkoły, więc w ramiona pedofila wypowiadam się na jakimś ambitnym temacie na kafe, więc cała kafe jest ambitna i wysokich lotów wychodze za mąż, więc będę zdradzana itd itd POPIERAM...przedstaw się gosciu:)

Gość gość
i ścierwem nazywaj swoją rodzinkę, biedna, zagubiona, patologiczna dziewczynko.

Gość gość
idzie zenek zdun, bedzie ubaw

Gość gość
a ty nie masz ważniejszych problemów żeby zastanawiać się nad takimi pierdołami ?

Gość gość
tym problemem zajmował się już Mollier w Świętoszku

Gość gość
Swiadkowie Jehowy sa w porzo. mam jedna w klasie. Fajna z niej babka. Wierna swoim przekonaniom, jak ktos pyta to opowie, ale nie smieje sie z nikogo, nie narzuca wlasnego zdania, a jak ktos jej dorabie, to ma to w d***e, usmiechnie sie i patrzy z politowaniem. Na prawde fajna postawa. Sam nigdy nie bede tak robil.. bo chyba brakuje mi odwagi. Niby sama jedna wsrod agresywnych homofobicznych katoli, ale daje rade, ma przyjaciol, widac, ze jest hepi.