Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Czy jestem dziwakiem

Polecane posty

nie pije nie jem mięsa mam zamiar rzucić palenie czy taki osobnik może być uważany za dziwaka ?

looooser cześć moi sąsiedzi nigdy mnie nie widzieli żadną kobietom nie wiem co sobie myślą podejrzewam że są plotki na mój temat

Czasem tez się zastanawiałem czy sąsiedzi nie myślą, że jestem jakims zboczeńcem. Zależy zreszta w jakim sa wieku. Starsi ludzie pewnie myślą, że jesteś porządnym i dobrze wychowanym młodzieńcem, a młodzi to wiadomo, ze mają za dziwaka.

"nie pije nie jem mięsa mam zamiar rzucić palenie czy taki osobnik może być uważany za dziwaka ?" To normalne :) Z tą dziewczyną to Prawiczek bez wiary ma racje Np mogą nas uważać za gejów aseksualistów itp

Gość gość
dla mnie wege.tarianie są bardzo sexy Ich sperma jest jakby "czysta", bo nie jedzą mięsa. Spermę weget.arian zawsze połykam, a mięsożerców nie.

ja nawet słyszałem jak rozmawiali o mnie i coś tam coś tam że do mnie nikt nie przychodzi ani kobiety ani koledzy

Gość lost_case
jezu, ale wy macie problemy...:D co was to obchodzi co sasiedzi gadaja za waszymi plecami? ja np. pare lat pracowalam na zmiany i czesto wracalam do domu w nocy albo rano. moja sasiadka to szpieg i puscila plote, ze pracuje w wiadomym 'biznesie'. kazdy facet u mnie w domu to byl moj 'klient.' myslisz, ze mnie to obeszlo? znajdz sobie powazne problemy, a nie d*perelami sie przejmujesz.

Pewnie ja też się tym specjalnie nie zajmuję. Wiadomo każdy każdego trochę obgaduje.