Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lila001

czego faceci chcielibyście w łóżku

Polecane posty

Gość gość
jak sie nie wstydzisz to moze wezcie kamere i nagrajcie sie jak sie kochacie, to dodatkowo kreci :P

Gość gość
sprobuj sie sama pobawic i dac mu wylizac palce :P footjob to ze piescisz go stopami, niektorych facetow to bardzo kreci :P

Gość lila001
a stopami juz probowalam piersciami chetnie bym go popiescila ale to musialabym miec jeszcze wieksze ech .... krecenie to chyba nie dla niego no nie wiem :) chyba ze wyjedziemy bedzie wiecej alkoholu i wtedy moze i sie bedzie dzialo jeszcze wiecej

Gość gość
i czemu nie chcesz sprobowac anala? chodzi o dyskomfort jakis, higieniczne sprawy czy boisz sie ze bedzie bolalo? :P

Gość lila001
u niego jest problem taki ze on np lubie takie tradycyjne fellatio bo nie lubi pieszczenia jąder więc pieszczenie nogami zabardzo sie nie sprawdza za to mu wynagardzam robienie l.....da raz na ostro raz spokojnie czasem biorę łyk jakiegoś napoju lekko ciepłego i dopiero zaczynam mając napój w buzi

Gość gość
moze zapytaj go o to krecenie skoro nie jestes pewna czy pomysl by mu sie spodobal :P fajnie to robic z mysla ze to sie nagrywa :D i jak fajnie to sie potem oglada :D

Gość lila001
a nie wiem jakos ten anal mi po glowie nie chodzi jak bylam z wczesniejszym chlopakiem to czasem mialam ochote ale jakos nigdy do tego nie doszlo. chyba sie boje bólu i ze bede obolala na drugi dzien. Domyslam sie ze on to robił ze swoja byłą chociaz nigdy sie do konca do tego nie przyznał ale jak sie o to kiedys mnie pytał to chyba to lubi

Gość lila001
dobrze wiem ze on lubi jak jestem ostra i to ja rozkladam karty bo nawet mowi ze lubi jak ja żądzę . zresztą widzę że lubi jak mu tak mocno siadam na twarzy bo az sam mnie czasem do siebie dociska

Gość gość
co do anala to nie bedzie bolalo o ile dobrze sie przygotujesz tzn troche rozluznisz pupe wkladajac cos wczesniej :) no i troche pupe nawilzyc trzeba, mozna uzyc cos zakupionego w sklepie albo i wlasnego sluzu :P i wedlug mnie najlepsza pozycja na pierwszy anal to nie od tylu tylko na jezdzca bo to ty kontrolujesz, a facet moze sie rozpedzic wejsc mocno i sprawic ci bol :P moze masaz prostaty? ponoc super doznania dla faceta.. no ale nie kazdy facet tego chce, moglabys go wystraszyc tym :D

Gość lila001
przepraszam za błąd orto

Gość lila001
przypuszczam ze do anala moze dojsc jak bede mocno wstawiona a wiadomo wakacje wyjazd all inclusive a ja pod wplywem zaczynam miec rozne zachcianki nawet takie ostrzejsze

Gość gość
to moze sproboj, alkohol rozlunia ale nie badz znowu niewiadomo jak wstawiona :D

Gość lila001
no właśnie :) ale napewno nie bede robic czegos wbrew sobie bo to ma byc tez przyjemnosc dla mnie :) ale chyba nie jestem tzw. kłodą po tym co piszę co robie z moim facetem jak myslicie ?

Gość lila001
a czy Wy jesteście panowie i panie zadowoleni ze swojego zycia seksualnego czychcielibyscie cos zmienic cos Wam nie pasuje nie odpowiada?

Gość gość
pissing tez moze niektorych krecic :) ale bez sikania do buzi, czy na twarz bo to be :D tylko wiesz na klate np :P no i przed duzo wypic zeby mocz nie byl cuchnacy :P

Gość gość
noie kochana kloda nie jestes i to bardzo fajne ze chcesz zaskoczyc faceta, masz racje nie rob niczego wbrew sobie tylko po to by zadowolic niego :)

Gość lila001
chodziło mi o to że bedziemy pić wiecej alkoholu

Gość lila001
ale spróbuje z zawiązaniem mu oczu bo tego nie próbowałam :)

Gość lila001
a czy ktoś z was próbował z nakładką wibrującą durexa? czy jest sens wydawac kasę ?

Gość gość
chcialbym w lozku duzo piwa i kotlety a do tego jakies dobre filmy typu terminator bo to jest najfajniejsze

Gość lila001
kupiłam białą prześwitującą koszulkę nocną i czy myślicie że zakładać bieliznę pod spód ? chodzi mi o striptiz czy lepiej jak bedę miała więcej rzeczy do zdjęcia ?

Gość lila001
no to mało wymagający jestes jak ci tylko kotlety wystarczą

Gość lila001
wiem że striptiz uwielbia jak mu pierwszy raz striptiz zrobiłam to był w szoku bo nigdy się nie spodziewał że tak potrafię tańczyć bo na codzień jestem raczej spokojną zapracowaną osobą :) jak mnie poznał to napewno się takich rzeczy po mnie nie spodziewał :)

Gość Kutassis
Lizania odbytu ! Jak najbardziej !

Gość gość
Wiesz to zalezy od faceta - jeden woli to, drugi to. Ale sie starasz wiec "nie jestes kloda" - bo niektorym wogole na tym nie zalezy. Nie wiem czy to na gust twojego faceta(wbrew pozorom), ale zaproszenie (nie)znajomej dodatkowo do lozka to cos co ja lubie :-).

Gość milaona
moze trio?

Kobieta ma być arogancka, w********co zarozumiała, uważać się za pępek świata. Reszta to spontan.

Gość lila001
o nie nie trio nie wchodzi w gre nie lubie sie dzielić zreszta mam za slaby charakter na takie rzeczy i jestem zazdrosna wole zabawiac sie z nim sama