Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zong

Polak w Uk

Polecane posty

Gość Zong

Pytanie zwlaszcza do panow. Po co przyjezdzacie do UK skoro tak bardzo wam tu wszystko przeszkadza. Bo sa kolorowi, bo brzydkie, grube kobiety, poodle zarcie, drogo I nikt wam nie bije oklaskow na przywitanie, czego chyba oczekujecie. Przeciez jeszcze przed przyjazdem dobrze wiedzieliscie, ze tutaj jest inaczej, egzotycznie, a mimo to przyjezdzacie, wszystko was razi, narzekacie I oczekujecie chyba, ze nagle wraz z waszym przyjazdem wszyscy beda sie do was dostosowywac np...Polak wprowadzi sie do bloku, to juz w te pedy wszyscy ktorzy mu nie pasuje sie wyniosa. Musze przyznac, ze jest to dosc zalosne! Moze lepiej zostancie w tej waszej zasciankowej Polsce, gdzie kazdy kto osmieli sie byc inny, to zaraz degenerat. Mam tez nadzieje, ze Polki beda sie wiazac z innymi, byle nie polakami, to wiecej tego scierwa w postaci polskich synow rodzic sie nie bedzie. Kobiety sa ok, choc te blachary......hmmmm

Gość gość
dobre hahahaha i zaraz sie polaczki beda pluc :D

Gość Lusindaaa
Sama prawda....tez mam takie odczucia, wiec z dala od polaczkow

Gość gość
Zong odpisalem Ci juz w innym poscie na podobny temat. Nie narzekaj , ze wsrod lokalnych meneli nie ma nikog wartosciowego...bo hello..nie ma. Wbij to sobie w pusty leb. a jak jestes tak ograniczona , nie masz zadnych zainteresowan i nigdzie nie wychodzisz to nikogo normlanego nie spotkasz..simples.:D

Gość Zong
I odezwal sie pierwszy urazony prawda polaczek.....haha

Gość gość
Skoro temat jest zaadresowany do nas polskich facetow. ... To pytasz sie nas o zdanie, czy nie takije odpowiedzi oczekiwalas. MAsz cos jeszcze do powiedzenia czy potrafisz tylko wysmiewac bez powodu ?

Gość gość
siedza to,bo funciki im nie smierdza, a to masochisci, lubia jak sie ich kopie w d*pe, oni nienawidza tych, ktorzy zapewniaja im prace I godne zycie, kochaja tych, ktorzy ich leja, im wiecej dostaja batow, tym bardziej te chlopy panszczyzniane miluja swojego batorzacego ich pana...

Gość Zero litosci
bo polok dla kasy zniese wszystko....

Gość 0 Terenia 0
UK jest największa emigracyjna hołota z Polski, kijem bym nie tknęła 😴 Oczywiście są wyjątki, np. ci którzy tam przyjechali na studia, no ale oni się z rodakami nie trzymają. Najgorsze są te polaczkowe skupiska, takie małe getta, siedzą tam latami i dalej ani be ani me po angielsku :D

Gość gość
jestescie tak zgorzkniale, ze brak slow. Wstyd przede wszytkim dla was. Gowno wiecie polskie tluki.

Gość gość
mamisynku, idz do kompa frustracie, tam obejrzysz sobei swoje marzenie, mamusi, sprzataczki, opiekunki i kochanki w jednym, zywe kobiety juz sa zbyt madre, zeby sie dawac wam wrabiac w zwiazki z wami...

Gość gość
zgorzkniale? to tematy o polkach szmatach, ktore powstaja codziennie, moga byc i sa jak najbardziej ok, ale kilka slow prawdy o polakah i juz zgorzkniale? Nie osmieszan sie facet

mam wrażenie, że niektórzy po prostu szybko zapominają skąd przyjechali. Jeżeli ktoś wyjeżdża z desperacji, często wyobraża sobie cholera wie co i jest mocno zawiedziony, że musi na to pracować.

Gość steliiona
Zgadzam sie w 100% z autorka tematu! Zadaje sobie to samo pytanie, po co tu przyjezdzaja te polskie moski i od poczatku wszystko krytykuja....mieszkancow, jedzenie, zwyczaje, brud, brzydkie domy, itp. kto was tu trzyma? siedzicie latami, nawet sie jezyka nie uczycie zeby sobie byt poprawic tylko zapitalacie na budowach i fabrykach a potem co weekend marudzenie przy butelce wodki i dzwiekach techniawki lub disco polo. Nie pasuja wam obcokrajowcy, nei pasuja wam polskie kobiety, nic wam nie pasuje..to wracac do wspanialej ojczyzny, zrobi sie luzniej i kulturalniej bo juz uszy wiedna od polskich K***w i c**jow na ulicach

Gość gość
Tez mam taka jedna w pracy. Jezyka nic a nic. I wszystko nie pasuje, a to jedzenie niedobre a to drogie, a to nie ma gdzie isc bo ona chciałaby do kawiarni co niedziele a tutaj musi zapierniczac. A idz w cholerę z ta holota. Wstyd. Ale jedno o Polakach mogę powiedzieć. Takiej odwagi jak oni nie ma chyba nikt. Ja sobie nie wyobrażam siedzieć w obcym kraju nie znając słowa

Gość Ludziee
Nie uwazacie, ze wrzucanie wszystkich do jednego worka to tez rasizm? Wysmiewanie sie ze wszystkich Polakow nie jest zbyt szlachetne.

Gość gość 5
wszyscy jestescie tam siebie warci faceci to robole a wy dziwwki rzygać mi sie chce jak was czytam na jednych i drugich się tam gada a wy miłe panie co myślicie o sobie tam jakie jesteście jak jestescie sposzczegane ?

Gość gość 5
p********a patologia z was czy to faceci czy baby razem przynosicie wstyd nam czyli normalnym ludzią. nie boje sie tak o sobie mówić bo znam swoje wartosci i wiem co jestem wart.

Gość gość
Jak piszecie o tej patologii,co opuscila nasza piekna Polske,aby zasiedlic UK,to ilosc osobnikow plci meskiej jest zblizona do zenskiej.Natomiast wrzucac do tego worka tych,ktorzy sa poza wymieniona kategoria -nie nalezy .

Gość gość
dokladnie , same s**t diffrent day. POleczki wyjechaly i myslaley ze tu wszytko za darmoche im wpadnie a tu trzeba z********ac na szmaxie na lotnisku po 12 godzin zeby w ogole mozna bylo jakos zyc i teraz wylewaja swoje wypociny na forum jacy to polscy faceci niedobrzy. ty zapierdasz za 60 dzinnie ja za 200 dzinnie, o czym my tu w ogole mowimy polska szmato ? MOzesz mnie w d*pe cmoknac i pomazyc o zyciu ze mna. ttakze spierd alaj, bo drzewa do lasu sie nie nosie. taka jestes zajabista jedna z druga, to sie nie zdziw bo tu kobiet do wyboru do koloru i nie polek-czyt, psychicznych kobiet takze spadoowka.

Tylko ze Polki nie narzekaja, a polacy tak. Slownictwo mendy powyzej przemilcze.....komentarz mowi Sam za siebie.......

Gość gość
rzeczywiscie-taki komentarz i nic nie musimy dodawac.Bleeee

Gość gość
Nie wziął leków. 200 to on ma "tygodniówki" jak to Polaczki mówią, prostak. Haha kobiet do wyboru do koloru a na Polki musi coś bazgrać :D

Gość gość 5
dobrze że nasze dziewczyny wyjechały do uk ponoć tam spadła przestępczość g***ty czarni już nie muszą tam napadać i g*****ć stare babcie bo testesteron wlewają do polskich mord bez żadnego wysiłku.

Gość gość 5
worki na czarną sperme producent made in of poland.

Gość gość 5
jak miłe panie prawda czy fałsz?

Gość gość
a co to polaczku znaczy "sposzczegane"...:o

Gość Lof
I tu was boli. My kobiety mamy sexu pod dostatkiem, a wy dziady wiecznie na recznym....haha