Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zong

Polak w Uk

Polecane posty

Gość gość
Ja tu przyjechalam dla kasy ,i to wlasnie mam.

Gość Kjkiujuijkiuj
To cisnij w skarpete....hehehe....to wlasnie polaki...zal.pl

Gość gość
Dziewczyno jakbym Ci powiedzial naprade ile mam tygodniowki to bys miala depresje wiec przemilcze ten temat dla twojego dobra psychicznego. ----- Twoim najwiszycm osiagnieciem w zyciu jak rozumiem jest to ze kazdy cie moze roochac bez wyjatku ? To jest powod do dumy? W darmowych prostytutkach nei gustuje :)

Gość Zoolugoolu
I po co te zlosliwosci. Nawet gdybys typku zarabial miliony, to bym cie kijem tknac nie chciala. Nie ma nic gorszego niz polaczek z przerosnietym ego, do tego wulgarny cham

Gość zielonyturban
polacy na polakow....... biedna polska... kiedys sie o nia walczylo a teraz mlodzi zaseancy na nia sraja, kudy tam jakims anglikom do polakow

Polscy faceci nienawidza polskich kobiet.....to fakt! Wiec zadna rozsadna kobieta nie bedzie sobie robic pod gorke......I baj baj chlopaki

Gość bemussea
Polki poszly po rozum do glowy, po co im polskie maminsynki ze smarkiem pod nosem, lenie, brudasy, balaganierze, z malym pisiorem i brakiem fantazji w lozku? Po co komu taki wybrakly towar? Na swiecie tylu fajnych facetow z roznych krajow, ktorzy maja o wiele wiecej do zaoferowania niz polski kartoflany ryj.

Gość gość
10:16 Przyznaj, że tylko o tego pisiora ci chodzi a tę resztę dorzuciłaś żeby nie wzbudzało podejrzeń ;)

Gość gość
" spasle psychiczne sfrustrowane idiotki nadal trabia swoje. Widac , ze jestescie same jak palec ile mozne przesiadywac na forum ? codzinnie nowe wpisy i tematy. te same teksty. Na pomoc psychiatryczna nie jest za pozno. A dodam jeszcze, ze polksi mezczyzna szanuje kobiety. Ale ty kobieta nie jestes, nie bedziesz, i nigdy nia ni bylas. Masz w zyciu to na co zaslugujesz.

Gość 0 Terenia 0
07.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość A dodam jeszcze, ze polksi mezczyzna szanuje kobiety. Ale ty kobieta nie jestes, nie bedziesz, i nigdy nia ni bylas." X No tak, jeśli dla ciebie jedyną prawdziwą kobietą jest twoja mamusia to się nie dziwię 😴

Gość gość
taa jasne tutaj nadajecie na facetow polakow po czym lecicie zrobic obiadek swojemu mysiowi pysiowi POLAKOWI:D:D:D

Gość 0 Terenia 0
Ja nie mam męża Polaka i nie jestem służącą żeby kogokolwiek obsługiwać 😴

Gość gość
@ o terenia o - jestes kobieta? to ci uswiadomie, jestes sluzaca, swemu panu, masz sluzyc wiernie i dbac o niego. taka twoja zyciowa rola. Nie nie masz nic nie osiagnelas nie masz wyksztalcenia to sluz panu swemu a moze zrobi cos dla ciebie raz na walentynki.

Gość gość
Co za pytanie? Przeciez wiadomo, ze Polska stonka jest beznadziejna!

Gość gość
hahaha nastepna polka co nie związe sie z polakiem bo wstyd ale z babajami r****c sie na lewo i prawo a potem gadaja ze polki to k***y bo przyjezdzaja do uk i z czarnuchami sie r***aja!!!!Sama jestem kobieta ale jak poszlam do pracy i uslyszalam przyslowie angoli krowa nie da to polka da !! z***biscie przez takie szmaty co sie mieszaja z jakimis czarnuchami !!

A Ty taka niby cnotliwa I swieta. Moze sie czarnym juz wczesniej nadstawialas I teraz filozofujesz, znam tez I takie przypadki. A co za roznica komu sie nadstawiasz? A moze tylko po slubie....hahaha. Juz to widze

Gość gość
hahaha no tak ty napewno sie nastawiasz czarnuchowi ja jestem rasistka nienawidze brudasow i sie tego nie wstydze i nie rozumiej jak biała kobieta polka moze r****c sie z murzynem ,,,!! zal mi was nie dowartościowane koltuny!! nigdy was zaden facet nie bedzie szanowal

Gość gość
ty gorąca to na pewno cnotliwa w burdelu jesteś!! naruszona tylko od tylu

Gość gość
Jak to dobrze ze u nas w Dubaju nie ma Polaków :)

Gość gość
Polak w UK to obywatel drugiej kategorii, tyle że pozwalają mu ciągnąć od państwa, to co tylko mogą wyssać.

Tak sie sklada, ze ja sie brzydze wszystkimi facetami wiec te glodna kawalki o burdelu I moim rzekomym bujaniem sie z murzynami mozecie sobie wsadzic gleboko w zadek. Fakt faktem, ze jesli chodzi o polakow w UK to faktycznie porazka, a mentalnosc jeszcze gorsza. Jak to sie mowi, u kogos drzazge w oku widzicie, a bleki u siebie juz nie......czy jakos tak.

Gość gość
Zuzia skad w Tobie tyle zlosci i nienawisci ? Nie mozesz sobie znalezc faceta na zwiazek i probujesz udowodnic sobie poprzez pisanie na forum glupot na polsich facetow , ze samotnosc jest super i jestes szczesliwa? Przeceiz dokladnie wiesz, z eto nie prawda. Jelsi chodzi o mnie to jestem polakiem, reprezentuje gondie nasz kraj i jade na recznym od jakiegos czasu :) kazdy jedzie na recznym i tak jka wy smuracie wisienke, to jest ludzkie, ale nic nie zastapi dobrego seksu z partnerka/em. Wiec skoncz juz pieprzyc glupoty i pokaz nam sie jak wygladasz moze znjadzie sie jakis amator.

Teraz jus moja niechec ewaluowala na wszystkich samcow. Przedtem brzydzilam sie polactwem, teraz wszystkimi samcami....a tfu... Na sama mysl ze mialby me cialo zbestrzescic jakis oblesny samiec robi mi sie niedobrze. Juz wole zostac lesbijka

Gość gość
ale poziom!!! Autorka tekstu jest naprawde zakompleksiona, no ale ci faceci sa jeszcze gorsi.

Gość gość
Ja tez jak widze grupike ogolonych kolesi, to zmieniam kierunek lub przechodze na 2 strone. Wstyd kila I mogila. Tez uwazam, ze sama patologia tu przyjechala.

Gość gość
Autorko z ust mi to wyjęłaś :D