Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomozcie rozwalam swoj zwiazek przez zadrosc

Polecane posty

Gość gość

nie mogę sobie z tym poradzić,on się stara ale mnie zostawi,bo ilez mozna

Gość gość
już było dobrze,a tu znow cos nie tak, nie mogę sobie poradzic

Gość sttejsi
a daje Ci powody do zazdrości?

Gość gość
kiedyś mnie oszukal, spotykal se z inna, Chyba nie potrzebny był ten powrot, niby wybaczyłam, ale nie zapomniałam, ciagle mi się cos przypomina,ciagle mysle czy nie ma innej,juz mi się cos z glowa robi,nie daje rady juz

Gość sttejsi
a jak dawno to było? i jak długo trwało, to tylko spotkania czy coś więcej było?

Gość gość
nie mogę go kontrlolowac, ponieważ mieszkam podad 150 km, (mam tam prace) a on został w naszym miescie, Jakies głupie smsy dostaje,jakby nie do mnie, tłumaczy się ze miał to czy tamto na myśli,nie wytrzymuje już tego

Gość gość
mjja już 2 rok,a ja nie potrafie zapomniec

jak nie wytrzymujesz, to się rozstańcie, szkoda sobie marnować życie swoje i jego. Poza tym ta odległość, zapominamy, że nie ma jednej miłości, może ich być kilka, takich prawdziwych, a to, że on zdradził juz świadczy o tym, że Ty jego prawdziwą miłością nie była.

Gość sttejsi
wiesz, jeżeli nie macie rodziny to nie powinnaś się męczyć. czytałam wątek mężatki która dochodzi do siebie i u niej to inna sytuacja bo mają dzieci. Natomiast Ty masz szansę stworzyć nowy związek, po co Ci taki odgrzewany kotlet.

Gość gość
On tez nie wie jak to wszytsko będzie ,bo ja z dnia na dzień zmieniam zdanie,np. mielismy razem wyjechać do wloch, by na nowo odsiwzyc nasza znajomość,ale ja zmieniłam zdanie,nie odzywam się do niego

Gość sttejsi
a pytanie najważniejsze. wyobrażasz sobie życie z nim? CAŁE życie!

Gość gość
dokładnie to taki odgrzewany kotlet,w glowie ciagle mam tamta kobiete,ze on z nia a ...wiele razy pytałam czy jest inna, zaprzeczal wystarczy ze mielismy kryzys w związku a a on znalazł sobie inna która go ponoc rozumiala

Gość gość
nie, ale najgorsze jest to ze bez niego sobie tez nie wyobrażam,boze co ja mam zrobić, ja już nei daje rady

Jeśli raz poleciał kantem to drugi raz też poleci. A Ty sama się katujesz. Po ch**a Ci związek z nim, skoro mu nie ufasz? Nie wnikam nawet czy masz powód do tego braku zaufania czy nie, ale po tym co piszesz ewidentnie widać że mu nie ufasz. Nie będziesz szczęśliwa w związku bez zaufania, bo to w sumie trudno nazwać związkiem.

Kto w sumie nalegał na powrót po tamtym skoku w bok, Ty czy on? I czy on wtedy sam się szczerze przyznał, czy dowiedziałaś się w inny sposób?

Gość gość
przez ten wyjazd na pewno się wkurzy,od 2 dni nie odzywam się do niego,gdy ostatnio rozm, przez telefon, powiedziałam ze ja już nie daje rady,nie mogę z nim być.On mowil ze wyjedziemy zapomnijmy o wszystkim , ze będzie cudownie,postara się by tak było,ze kocha mnie....a ja się teraz nie odzywam, nie odbiera telefonow , nic Znow pomyśli ze mi cos znow odbilo, ze on się stara a ja znow wymyślam,moze cos ze mna jest nie tak

Gość sttejsi
dokładnie. jak nie ma zaufania to już nie będzie cudownie. jeżeli raz był niewierny to masz prawo być zazdrosna, mieć podejrzenia- tak to już działa. a on powinien stawać na rzęsach żebyś czuła się lepiej.jeżeli tak nie jest to nie męcz się z nim, jakie życie Cię czeka... Przypomnij sobie jak było Ci fajnie jak się poznaliście. Z innym możesz mieć tak cały czas.

Gość gość
Ja się dowiedziałam , on zaprzeczal mowiac ze to kolezanka,a moja znajoma mowila ze kazda wolna chwile z nia spedza, Pozniej jak już prawda wyszla na jaw ,powiedział ze ja mu ciagle awantury robiłam, nie wiedziałam czego chce,ciagle się czepiałam,ze nic o sobie nie chciałam mowic gdy pytal co porabiam(150 km dalej)miałam jakies swoje sprawy, dl aniego czasu nie miałam,i ze wlasnie to był powod

Gość sttejsi
wiesz, to nie Ty rozwalasz związek. to on go rozwalił wtedy a ty biedna starasz się to skleić znowu. no przecież tak się nie da, nie będzie jak kiedyś... On powinien się teraz starać bardziej, a skoro ty ciągle czujesz się źle tzn że on ponosi porażkę. dałaś mu szansę ale jak widać nic z tego nie wychodzi. Przecierp to po prostu i zyj bez niego. Wiem, że to trudne, ale czasami trzeba przecierpieć.

"Ja się dowiedziałam , on zaprzeczal mowiac ze to kolezanka,a moja znajoma mowila ze kazda wolna chwile z nia spedza, Pozniej jak już prawda wyszla na jaw ,powiedział ze ja mu ciagle awantury robiłam, nie wiedziałam czego chce,ciagle się czepiałam,ze nic o sobie nie chciałam mowic gdy pytal co porabiam(150 km dalej)miałam jakies swoje sprawy, dl aniego czasu nie miałam,i ze wlasnie to był powod" Nie dość że zdradzał, to jeszcze kłamał w żywe oczy, i na koniec winę za swoją niewierność zwalił na Ciebie. Ale kur**sko bezczelny typ. Ma do Ciebi zero szacunku. Kopnij go w d**ę tak mocno, żeby doleciał do przyszłego tygodnia :)

Gość gość
Bardzo bym chcila poznac kogos do kogo bym miała zaufanie, takie lekkie myśli ,a tak... meczarnia,zmienny nastroj Wydaje mi się ze za dużo się wydarzyło,zlych emocji,zlych chwil i dlatego nie warto.Nawet ten wyjazd by nic nie zmienil. Nie mam nawet ochoty z nim rozmawiać, zaluje się się zgodziłam na ten wyjazd a teraz nie mam nawet ochoty telefonu odebrać,juz sobie wyobrażam jaki jest zly na mnie,zalatwil urlop, wszystko Pewnie mnie wyklina

Gość sttejsi
a niech wyklina. a kim on jest? Brad Pitt z niego? bez przesady. masz prawo na lepsze życie

Gość gość
tak na mnie, ze to moja wina,i dlatego, staral się ale nei mogl wytrzymać mojego zachowania, wiec znalal inna.Wiec teraz tez może być inna bo ja mam tez zmienne nastroje,qrwaaaa ja nie wytrzymam tego!

Gość gość
on nie rozumie,dlaczego ja się tak zachowuje,ze tyle już czasu minelo a ja swoje,ze już go to denerwuje.Zaproponowal ten wyjazd.a ja teraz nie odzywam się,mysle ze po tym jak z nim nie pojade to odejdzie

Gość sttejsi
masz rację, bezsensu się tłumaczył. to żenada! z takich przez zycie??? katastrofa. olej go, odcierp swoje, zjedz pudło lodów, kup sobie nową kieckę, cycki do przodu- i zacznij ŻYĆ!

Gość gość
i cała wine na mnie zwali ze chciał ratować,a ja znow odpieprzam to co wcześniej . Ale postanowiłam, nie pojade z nim, niech się to skończy

"Nie mam nawet ochoty z nim rozmawiać, zaluje się się zgodziłam na ten wyjazd a teraz nie mam nawet ochoty telefonu odebrać,juz sobie wyobrażam jaki jest zly na mnie,zalatwil urlop, wszystko Pewnie mnie wyklina" Niech wyklina. Zasłużył sobie na dużo więcej niż zmarnowany urlop. I co to wogóle jest za wymówka, że polecał w bok bo się czepiałaś i nie miałaś dla niego czasu? Znaczy wierność obowiązuje tylko do momentu gdy macie dla siebie czas? A potem hulaj dusza piekła nie ma? Dziewczyno, olej go. Na pewno stać Cię na więcej niż na kogoś kto kłamie, zdradza i nawet nie potrafi przyjąć odpowiedzialności za swoje błędy. Odstaw się, idź z koleżankami na miasto, uśmiechaj się, na bank poznasz kogoś kto będzie wart czasu i zachodu, i kto będzie wiedział co to jest szacunek do drugiej osoby.

Gość sttejsi
kontrolować go nie dasz rady cały czas, a widać jesteś kobietą która po zdradzie nie może być w tym samym związku. nie Ty jedna i nie ma w tym nic złego.

Gość gość
Będzie trudno, ale musze , bo szkoda mojego zycia jeszcze ten jego zawod k******i

"on nie rozumie,dlaczego ja się tak zachowuje,ze tyle już czasu minelo a ja swoje,ze już go to denerwuje.Zaproponowal ten wyjazd.a ja teraz nie odzywam się,mysle ze po tym jak z nim nie pojade to odejdzie" Krzyż mu na drogę. Nich idzie w cholerę :) Ile ten chłopak ma lat? Bo brzmi jak straszny gówniarz :)