Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość molly99

On chciał seksu a ja uciekłam Zastanawiam się czy dobrze zrobiłam

Polecane posty

Gość gość
BSA, w głupocie przechodzisz samego siebie :D

Gość yoooooooloooooo
Pewnie nie wróciła na noc :P

Gość zimnaSucz
każdy facet potrzebuje czułości, bliskości... - no wybacz, większość facetów potrzbuje wsadzić i to najlepiej w inną szparę niż swoja w domu. Siedzi toto masowo w necie i zaczepia baby nawet po 50 w nadzei, że będzie sobie mógł popukać bez zobowiązań. Jakoś mało wiesz tak w ogóle.

Gość gość
e tam, faceci też mają uczucia. nie można wszystkich wrzucać do jednego wora.

Gość zimnaSucz
mówiłam "większość" - ten poprzedni mówił: "wszystkie kobiety"

Gość gość
a mnie ciekawi co się wczoraj działo! GDZIE JEST AUTORKA? :)

Gość htrjtyktgkt
postawił jej drogie winko-poszpanował bogactwem i potem na ostro p******ł i tyle

Gość o zesz kurna mac
''Nie każdy jest na tyle przebojowy, to już ma być człowiekiem gorszej kategorii'' jaka kurna przebojowość :D do nauki i roboty się wziąć żeby do czegoś samemu dojść-ale nie najłatwiej jelenia na tyłek wyrwać-i potem taki jeleń ma takiego nieroba co mu się za młodu uczyć czy pracować nad własnym biznesem szanować i utrzymywać chociaż jelonek sam się w życiu dorobił

Gość gość
uwaga - troll powrócił :o

Gość kokokokoko
O kurka, chyba faktycznie coś wczoraj zaszło :D

Gość kokokokoko
Swoją drogą, gdyby mnie uwodził bogaty przystojniak to też bym nie protestowała:D

Gość molly99
Do niczego wczoraj nie doszło i nie spaliśmy ze sobą. Później napiszę więcej, a teraz muszę wracać do pracy, bo póki co nie mam sponsora, który by mnie utrzymywał.

Gość gość
Jeszcze nie

Gość leslieee
Ale się czepiacie :o Co z tego,że gość jest bogaty, a ona nie? Nie każdy ma tak nasrane we łbie jak ten gość z postów wyżej, który twierdzi, że kobietę zarabiającą mniej niż jej partner powinno się traktować jak nieformalną dziwkę :o Może akurat facet zrozumiał, że ma przed sobą porządną dziewczynę, która nie leci tylko na jego portfel, bo takie zazwyczaj od razu wskakują do łóżka. Zazdrość, zawiść i obelgi. To takie polskie.

Gość gość
Molly pisz!

Gość ynjyyjt
''gość z postów wyżej, który twierdzi, że kobietę zarabiającą mniej niż jej partner powinno się traktować jak nieformalną dziwkę pechowiec.gif'' był tu topik gdzie kobieta zarabiała od faceta trochę więcej (on 1800 ona chyba 3,5 ) i mnóstwo kobiet jej radziło żeby go rzuciła bo on jest nieudacznikiem niewartym jej-potem znajdę w wyszukiwarce ten topik. jak widać te cale gó-wno o wyższych wartościach niż pieniądze które tu wciskacie ma prawo bytu tylko wtedy gdy to facet więcej zarabia, a kobieta jest nieporadnym nieudacznikiem. poza tym nie brakuje zaradnych kobiet na świecie-dlatego każdy może wszystko tylko musi chcieć. skoro kobieta więcej zarabiająca ma prawo rzucić faceta z powodu kasy-to facet powinien mieć prawo traktować biedniejsza kobietę jak dziffke i mieć kochanki.

Gość XPMaximusXPX
u nas nie ma znaczenia, kto ile zarabia i tak wszystko jest na jednym koncie, aby było jak najwięcej

Gość gość
@ynjyyjt polecam przeczytać książkę "Dzikie serce", może cię czegoś nauczy ;)

Gość gość
1/10

Gość ynjyyjt
co ma wspólnego książka z tym ze mamy podwójną moralność dla kobiety i faceta

Gość gość
@ynjyyjt to, że jeśli przestaniesz być p***ą a zaczniesz myśleć jak facet to nie będziesz pieprzył takich durnot. 🖐️

Gość ynjyyjt
czyli mysleniem jak facet jest według was znalezienie sobie nieroba do utrzymania. poza tym czemu nie odpowiedziałyście na mojego post z 19:45:36 -prawda w oczy kale ze te pitu pitu o tym ze są inne wartości niż pieniądze dotyczy tylko sytuacji kiedy kobieta mniej zarabia

Gość ynjyyjt
czemu gadanie ze kasa się nie liczy dotyczy tylko biednych i nieporadnych kobiet?

Gość gość
po co w ogóle brniesz w ten temat? jak już ktoś wcześniej powiedział, bogactwo ci nie grozi. związek z kobietą także nie. więc po co cała ta dyskusja?

Gość ynjyyjt
to tylko twoje zdanie... poza tym czemu się boisz odpowiedzieć na ostatnie pytanie prawda w oczy kole? trafiłem w sedno? przypominam. ''naprawdę proszę odpowiedz na te post. proszę!!!!! 2013-09-07 19:45:36 był tu topik gdzie kobieta zarabiała od faceta trochę więcej (on 1800 ona chyba 3,5 ) i mnóstwo kobiet jej radziło żeby go rzuciła bo on jest nieudacznikiem niewartym jej-potem znajdę w wyszukiwarce ten topik. jak widać te cale gó-wno o wyższych wartościach niż pieniądze które tu wciskacie ma prawo bytu tylko wtedy gdy to facet więcej zarabia, a kobieta jest nieporadnym nieudacznikiem. poza tym nie brakuje zaradnych kobiet na świecie-dlatego każdy może wszystko tylko musi chcieć. skoro kobieta więcej zarabiająca ma prawo rzucić faceta z powodu kasy-to facet powinien mieć prawo traktować biedniejsza kobietę jak dziffke i mieć kochanki. ''

Gość gość
"większość facetów potrzbuje wsadzić i to najlepiej w inną szparę niż swoja w domu." x Zabawne, że tacy nigdy nie są samotni za to ci którym zależy to spędzają życie samotnie.

Gość zimnaSucz
do kobiet też to można odnieść :( życie jest niesprawiedliwe...

Gość kolejarzNArencie
ynjyyjt - kurde, w sobotę wieczorem siedzisz w necie, sperma ci bije w dekiel, nic dziwnego że głupoty piszesz :P

Gość ynjyyjt
widać trafiłem w czuły punkt-brak argumentów tylko wyzwiska

Gość ynjyyjt
że głupoty piszesz jezyk.gif-co jest głupotą argument...konkret prosze