Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci prawiczki po 20rż nikogo nie znajdą bo są FRAJERAMI I NUDZIARZAMI

Polecane posty

Gość gość

Chyba kazdy z was mial w szkole lub na uczelni kilku takich typów po których widać na 100metrów że to ''frajer'', nudziarz, palant, nieudacznik, pieniacz, wachoł, gbur, mruk. Mogą sobie być inteligentni, moga byc kujonami albo przygłupami, to nic nie zmienia, frajerstwo zostało wyssane z mlekiem matki i stworzone z nasienia tatusia. Nie da się z niego wyleczyć, można mieć marzenia a potem życ złudzeniami tj mieć kase i myslec, ze kobieta z która się zwiazałes jest z toba z milosci :classic_cool: Prawiczki z kafe to grupa reprezentatywna dla ''frajeronudziarza''. Nie chodzi o wasz niski/wysoki wzrost, wage, łysine, wykształcenie. Po prostu ludzie czują że nalezy was unikac :) to naturalny odruch obronny przed słabym osobnikiem

Gość gość
prawda

Gość prawiolekj27l
Dokładnie z powodu walki z takimi stereotypami powstała idea marszu prawiczków 25+, który najprawdopodobniej odbędzie się w Maju 2014.

Tak ale to tylko 50% prawdy. Ty jako kobieta oceniasz ich pod względem funkcjonalności dla kobiet bo albo mi się podoba albo nie, ja jako mężczyzna nie oceniam tak innych mężczyzn jednym z powodów jest oczywistość tego że po prostu nie jestem homo i nie obchodzą mnie ich cechy które oddziałowują na kobiety, mnie obchodzi tylko czy mężczyzna ma charyzmę cenny światopogląd oraz czy nie jest burakiem. Jeśli nie posiada żadnej z tych cech to nie jest ani frajeronudziarzem (bo tacy czasami mogą się do czegoś przydać) ani nie jest nawet mężczyzną - jest wtedy niczym.

Gość gość
heh autor widać kretyn i nie miał okazji poznać żadnego prawiczka tylko wali tekstami z kafe. Sam mam 20+, jestem prawiczkiem a chodzę, na imprezy, poznaje ludzi, nie raz kończy się całowaniem z kobietami itp. Autor myśli, że jak do 20 przeleci jakąkolwiek kobietę to przestanie być nieudacznikiem :P

Gość gość
i siedzisz na takim forum jak to ? teoretycznie forum kobiece ale kazdy wie ze 1/3 uzytkownikow to faceci, niestety frustraci i cioty :O

Wezmy np polityków - nie nadają się do niczego, są gównami do odstrzału i totalnymi z***ami a nie są prawiczkami. Nie tak ocenia się ludzi.

Gość gość
Znam takich typów jak autor tematu, jedyną dziewczyną z jaką uprawiał sex to była gruba, głupia desperatka.

Gość Ramderuji
Gary pomyte, że przed kompa wpuścili?

Gość gość
ale wam suka pojechała po ambicji :D