Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napisałem książkę na postawie opowieści z kafe

Polecane posty

Gość gość

Wprowadzę jeszcze małe poprawki i będę szukał wydawnictwa. Będzie to trylogia. Tom I "Ludzie wysocy i niscy", Tom II "Ludzie i Dziewica", Tom III "Ludzie-porażki". Całość będzie nazywać się Ludzie kafe, chyba że wydawca zażyczy inaczej. Wszystkie tomy są ze sobą powiązane fabularnie. W skrócie będzie tak, że młodziutka, niska studentka Andżelika poznaję wysokiego i bogatego faceta Krystiana. Oboje mają kompleksy, bo na nią mówią Kurd*pel a na niego Wielka Stopa. Krystian był prześladowany w szkole, ale teraz jest kimś, a oni łajzami z bękartami. Na drodze ich miłości staję Nikola Fikamika uwielbiająca wysokich brunetów, która przeprowadzi zamach na dziewictwo Andżeli. Będzie groźnym wrogiem, który tak naprawdę jest nołlajfem bez perspektyw na życie i jeżeli nie uda się jej zniszczyć Andżeli będzie musiała wyjechać do UK. Pojawią się tam także inne osobistości, w tym wielu bezrobotnych prawików i jedna sprzątaczka z UK, która wyjeżdża cztery razy w roku na wakacje, gdyż skrywa przed rodziną tajemnicę, jaką jest źródło jej finansów. To w dużym skrócie, ale ogólnie pełno jest intryg, tajemnic i zwrotów akcji prowadzących od zera do bohatera jak i od zera do zera.

Gość gość
Brzmi dobrze, mogę kupić, ta sama porcja wrażeń co na forumme tylko bez kompa rażącego oczy

Gość gość
po ile? Będzie w Biedronce?

Gość gość
Nuda, a intrygi rodem z mody na sukces :D

Gość gość
:D ciekawe w którym tomie będą opisane moje perypetie :D

Gość gość
nie zapomnij uwzglednic historii lidki, co jechala na lotnisko, a takze tej zdradzonej, co tesknila za psem.

Gość gość
Być może będzie w Biedronce, marze o tym żeby tak było. To są popierdywania z ostatniego roku, głównie te letnie. Dziękuję za inspirację, ale moim targetem są też ludzie spoza kafe, więc nie mogę przesadzić :) A intryg właściwie nie wyjawiłem w większości, ale skoro moa na sukces taka popularna przez wiele lat była i to w kilku krajach, to chcę żeby było jak tam!

Gość gość
bede w 2 Tomie dopiero?;/

Gość gość
Wszystkie historie się nie zmieszczą, ale będzie esencja.

Gość gość
Dziewice będą też w pierwszym tomie, tyle że w drugim będzie ich więcej, także będziesz już w pierwszym i to na pierwszej stronie!

Gość gość
czyli że Przemek 22 lata będzie głównym bohaterem części 3 ? :D Hurra !!!

Gość gość
Będą tez kwestie moralne związane z obcokrajowcami, końcówką jelita oraz związkach 59 latków z 13 latkami dojrzałymi jak na swój wiek.

Gość gość
Nie mogę zaprzeczyć ani potwierdzić w sprawie Przemka, żeby potem wydawca się nie czepiał.

Gość gość
Gdyby ktoś chciał dorzucić swoją historię, to mam jeszcze trochę czasu aby to zgrabnie wpleść w resztę, możecie wklejać linki :D