Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość labobas1

porada pilne

Polecane posty

Gość labobas1

Dzien dobry mam pytanie bardzo prosze o odpowiedz 5 mies temu urodziłam dziecko a tydz temu zakończyłam karmienie piersia. Od jakiegos czasu mam straszne nudnosci jak przy 1 dziecku robiac test ciazowy wyszła mi 2 czerwona kreseczka wrecz mikroskopijna. Byłam na badaniu usg dopochwowym i nie byo zadnego pecherzyka a doktor mówiła ze jest bardzo małe endometrium a macica tez jest mała jak orzeszek. Czy takie usg jest mylące i czy mam sie obawiac czy poprostu mam nudnosci ze wzg np ze przestałam karmic a hormony szaleja???bede wdzieczna o szybka odp pozdrawiam

Gość gość
sądzisz, że my, kafeterianki wiemy więcej niż ginekolog?

Gość gość
Dlaczego kobiety współżyjące wszystko co się dzieje z ich organizmem interpretują jako objawy ciąży? :o Dlaczego lekarz wykonujący usg miałby się mylić?

Gość gość
Jest to dbałość o rozwój gatunku.

Gość gość
witaj, nudności mogą mieć różne przyczny, stres itd, skoro ginekolog nic nie widziała to albo nie ma ciąży albo jest ona zbyt wczesna, jak karmilas piersią zabezpieczałaś się? podczas karienia piersią mozna szybko zajść w ciążę..... moze zrob badanie beta hvg.. a co do testu wynik odczytujemy w ciagu 5 minut (jak na ulotce)pozniej jest on nie wazny, moze widzialas druga kreske przez urojenia?