Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 x kobieta lub 2 x mężczyzna

Polecane posty

Gość gość

Na pewno są osoby które miały taką przygodę. Kobieta - w ciągu jednego dnia sex z dwoma mężczyznami, oczywiście osobno. To samo dotyczy się facetów, sex z dwiema kobietami, tyle że nie obiema w jednym czasie. A to wszystko w ciągu jednego dnia lub dnia i nocy. Strasznie mnie to kręci. Jakieś doświadczenia ?

Gość gość
Pragne mieć dwa penisy naraz w swojej c*pce i to w tym samym czasie

Gość gość
heh też myślałem że mnie to kręci bo sama myśl tak, ale jak miałem okazje to nie dałem rady,tyle,że to specyficzna sytuacja

Gość gość
Dwie różne kobiety w ciągu dnia, chodzi mi to po głowie. Niestety teraz musiałbym sie mocno nakombinować aby znaleźć się w takiej sytuacji. Fizycznie spokojnie dałbym radę :)

Gość Violletta_G
Ja miała dwóch facetów w ciągu dnia. To było naprawdę fascynujące przeżycie. Ten pierwszy mył niższy i szczuplejszy ale miał większego. Czyli duży facet może mieć małego, niestety.

Gość gość
To jakiś 2 stałych miałaś czy przypadkowych:)

Gość gość
violetta i bardzo mial malego? ja bylam z chlopakiem jak dab wielkim, 190-kilka wzrostu a w penisie, nie wiem 10-12cm... masakra. smiac sie chcialo :)

Gość gość
to ja na odwrót miałam chłopaka 174 cm a na dole tyle,że bałam się wejścia dlatego byłam:-(

Gość gość
no ci niscy tez maja sprzety... wlasnie moj ostatni mial 172, mysle bedzie palka ot tak sobie, a tu grube 22cm, zwariowalam :)

Gość vickyyy
no male sa smieszne :P

Gość gość
z męskimi penisami jest jak z kobiecymi piersiami wysoka może mieć małe a niska duże ale jak spojrzymy na kobiety to zazwyczaj te niskie i średnie mają największe piersi, tak samo faceci. Taka rekompensata od natury:)

Miałam tak, przez niecały rok. W drodze do pracy lub z pracy z kochankiem w aucie, potem w domu z mężem, tak 2-3 razy w tygodniu. Bywało i tak że 6 rano bzykałam się z kochankiem, po 15 znów z kochankiem, potem w domu po obiadku z mężem. Zresztą z dwoma mężczyznami jednocześnie też to robiłam, całkiem inne przeżycie niż z osobna. Najbardziej kocham to gdy jeden rozpycha moją muszelkę a drugi posuwa się w moich ustach...uuuhhhh już na same wspomnienia robię się gorąca...

Gość gość
zuzazuz skad jestes:-)

Gość gość
zuzazuz moze popiszemy na e-mail xxx28@interia.eu

Gość gość
Tylko zdesperowany może się rzucić na taka dziwxxx powyżej ,cóż mnie by taki wydumany worek na spermę nie rajcowal no chyba ze ktoś ma wybujałą fantazje:-D

Gość gość
Pewnie tylko przy zgaszonym swietle i po bożemu, pozniej na boczek i spać. zuzazuz napisz:-)

Gość gość
Trzeba mieć fantazje :) ja bardzo chętnie bym pomęczył żonę i inną kobbietkę w ciągu dnia. Ale odwagi brak :) na zdradę

Gość gość
Stanowczo przyjemnie jest mieć jedna kobietę we dwóch. Ja bardzo Lubie takie uklady . Jest to mega podniecajace . Lubie posuwać kobietke od tylu o ona w tym samym czasie obciaga druga palke:-) :-) Super :-) :-) :-) :-) Zaraz pewnie znajdzie się stado umoralniaczy.

W te wakacje zdarzyło mi się, że jednego dnia przeleciałem dwie owce na pastwisku - wybrałem sobie najładniejsze z całego stada :)

Gość gość
Ja miałam przygodę z dwoma Panami, których poznałam na mynago i powiem Wam, że to było niezapomniane wrażenie. Nigdy nie miałam takiego orgazmu jak podczas tej przygody. Pozdrawiam tych Panów!:)

Gość Mark_39
Ja prawie tak miałem. W domu bzykam żonę a w pracy mam ochotę na koleżanke, czasami jak jadę samochodem z pracy to mam ochotę na dziewczyny idące chodnikiem