Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MMgość

Prosze o rady

Polecane posty

Gość MMgość

Witam. Może się to wydać głupie ale mam pytanie. Staramy się z narzeczonym o dziecko. Ostatni okres miałam 17 sierpnia. 31 sierpnia miałam owulacje dzień wcześniej się kochaliśmy. Dodam tez ze moje cykle trwają 29 dni....czy jest jakaś szansa na ciąże?...to jest nasz pierwszy miesiąc starań. Proszę o rozsądne odpowiedzi.Dziękuję i pozdrawiam.

Gość gość
szanse sa zawsze :)

nie wiem czy moge liczyc na malenstwo czy nie..bardzo bym chciala zeby sie udało :)

Gość gość
Normalnie tak, jakby całe forum obserowało twoje owulacje i siedziało w tobie sprawdzając czy faktycznie ci sie uda... poczekaj kobieto na jakiekolwiek objawy a nie glupio sie pytasz o cos takiego obcych ludzi.

Gość gość
moze zajdziesz w tym miesiacu ,moze w nastepnym ,moze za rok lub 5 lat a moze nigdy.Tego ci nikt nie powie :)

Może troche grzeczniej?.....mi zalezy na tym zeby sie udało a tu takie cos!.......milo poprostu.... ;(

Gość gość
tak mi sie wydaje ,ze zalezy kazdemu kto sie zaczyna starac o dziecko :)

Gość gość
nie było moim celem naskakiwanie, ale sama pomyśl ... myślisz, że tu ludzie lepiej wiedzą czy po 1 razie ci się uda?? nie wiem na co liczysz, że ci wszyscy napiszą "tak udało wam się, będzie dziewczynka z zielonymi oczkami i ciemnymi włoskami"?? bez sensu jest pytanie się obcych ludzi, nie wspominając, że nie minęło jeszcze na tyle czasu żeby się jakiekolwiek objawy pojawiły. Starajcie się, minie wystarczająco czasu to będziesz sama wiedzieć czy coś się zmienia czy też nie. Idź do ginekologa, zbadaj się, a nie pytaj się o takie coś na forum :)

Gość gość
to tak, jakby wysłać pierwszy raz w życiu totolotka i założyć temat "czy mam szanse wygrać"

Gość Tosisława
o losie czego sie czepiacie jak nie masz ochoty odpowiadać na pytanie to je zamknij i piętrz wody człowieku!!!! Niby kobiety, matki a takie podłe!!!! Powiem Ci że są szanse na to żebyś zaszła w ciąże, ja też starałąm się z mężem o dziecko i udało nam sie za 3 razem, a też wcześniej siedziałam, czekałam i czytałam czy może jestem już w ciąży. Okres mi sie spóźniał 6 dni i po zrobieniu testu wyszły 2 kreski. Zanim spóźnił mi sie okres i zrobiłam test zauważyłam, że na moich piersiach pojawiły się bardzo widoczne żyły ale tak bardzo, że aż rzucało sie to w oczy. NIektóre kobiety przed okresem tak mają ale mnie np przed okresem nigdy nie bolały piersi i nie miałam ich większych dklatego zwróciłam na to uwage. Jeszcze 2 tyg i bedziesz wiedzieć :) Powodzenia

Gość gość
masakra musicie odrazu na kogos naskakiwac , kazdy ma ten czas kiedy pierwszy raz sie stara, autorko z tego co wiem to dzien przed owu to jest jakies prawdopodobienstwo ale nie nakrecaj sie zbytnio , tez tak mialam na poczatku ucho mnie zabolalo i pytalam tutaj czy to jakis objaw , ja staralam sie 8m-ce... ale duzo kobiet nawet 2lata probuje.... tak czy siak powodzenia

Gość gość
masakra musicie odrazu na kogos naskakiwac , kazdy ma ten czas kiedy pierwszy raz sie stara, autorko z tego co wiem to dzien przed owu to jest jakies prawdopodobienstwo ale nie nakrecaj sie zbytnio , tez tak mialam na poczatku ucho mnie zabolalo i pytalam tutaj czy to jakis objaw , ja staralam sie 8m-ce... ale duzo kobiet nawet 2lata probuje.... tak czy siak powodzenia

Dziękuję wam..przynajmniej wy dwie mnie podtrzymujecie :)..mam nadzieje ze sie uda:)

Gość gość
3mam kciuki:) zawsze bedzie ta nie pewnosc ja przez 8m-ce myslam czy cos ze mna nie tak pomimo ze lekarz mowil ze jest ksiazkowo , teraz chodze i mysle czy doniose i czy bedzie zdrowe a pozniej bd myslec nic mu sie nie stanie:) polecam test PINK on jest czuly pisze ze po 6dniach wykryje ale przy Twoim cyklu kolo 10dnia juz mozesz probowac testowac