Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjj999oiik

podoba mi się koleżanka żony

Polecane posty

Gość jjjjj999oiik

Moja żona często chce się z nią spotykać w mojej obecności i obecności jej męża, a ona zaczyna mi się coraz bardziej podobać? Jak ma wybrnąć z tej sytuacji, nie chcę zrobic nic głupiego ale nie wiem jak mam zareagować? Czy powiedzieć żonie prawdę i poprosić o niespotykanie się z tą koleżanką i czy może powiedzieć jeż że nie lubię tych znajomych i niech ona sie sama z nimi spotyka bez mojej obecności?

To faktycznie dziwna i niezręczna sytuacja. Przyznam że nie ma pomysłu co powinieneś zrobić. Na pewno nie możesz małżonce powiedzieć, że podoba ci się jej koleżanka. Może warto zrobić to subtelniej. Powiedzieć, że szanujesz ich przyjaźń i że broń boże nie każesz jej zrywać kontaktu z koleżanką, ale ty nie przepadasz ani za nią ani jej mężem i wolałbyś żeby zapraszała ją jak Ciebie nie ma , albo uprzedzała, że przyjdzie, abyś mógł sobie zaplanować jakieś wyjście. Nie unikniesz spotkań z przyjaciółką swojej żony, ale może dałoby się je ograniczyć. To moja opcja. Nie wiem co na to inni ;-)

Gość gość
ale zone masz ladniejsza co;)? spoko gosc jestes - podoba sie ktos to chcesz to uciac - szacun!!