Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam prawie 26 lat i nie mysle o mężu i dzieciach jestem nienormalna znak zapytan

Polecane posty

Gość gość

jak myślicie? miałam facetów, ale obecnie nie mam nikogo. Czy raczej w moim wieku należałoby już chcieć?

Gość gość
ja mam 29l i nie chce dzieci ani męża, bo najlepiej czuję się sama... ale niestety i tak trzeba będzie keidyś męża poszukać bo samej iśc przez życie to też nie za fajnie :/ taki chory świat...

Gość gość
mam 33 lata i nie mysle o dzieciach, mężu tez ;) jestem w stałym zwizku, mamy wspólny dom, to dla mnei szczęscie :)

Gość gość
a kto powiedział ze trzeba miec męża zeby nie byc samym?:D:D nie wystarczy chłopak/narzeczony/partner????????????? :D:D:D

Gość gość
ja mam 39 i nie mysle samej najlepiej

Gość gość
aha, czyli nie jest ze mną najgorzej

Gość balabina
nie noo, samej jest beznadziejnie :O bez pzresady ja nei myślę o mężu :D mam faceta od 6 lat, mieszkamy razem, czego mi więcej trzeba

Gość gość
wiadomo, że beznadziejnie. Jednak nie mam szczęścia do facetów. Zresztą nie mam szczęścia do niczego

Gość balabina
przesadzaaaaasz ;)

Gość gość
Mam 31 , faceta od 5 lat a dzieci mieć nie zamierzam Tak mi dobrze i tak zostanie

Gość gość
niektórych będzie męczyć większa samotność i czas wolny dla siebie a niektórych będzie męczyć obecność innych osob non stop 24/dobe każdy sobie wybierze co woli i nie ma zadnego musu ,wmawianie innym ze moje zycie jest fajniejsze jest bez sensu bo każdy lubi co innego