Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona onaaaaa

wkurzylam sie

Polecane posty

Gość wkurzona onaaaaa

zycie jest nie sprawiedliwe. bylo nas w klasie 5 dziewczyn i ta naj glupsza ma najlepiej w zyciu! zawsze miala szczescie na sprawdzianach przy odpowiedzi zawsze najlepsze oceny. glupia idiotka. wszedzie jej pelno apele konkursy. a naj gorsze? ta brzydka tempa strzala plaska jak deska ma naj fajniejszego faceta!! niedosc ze przystojny to taki dzentelmen. kwiatki jej kupuje na rekach prawie nosi. nie nawidze tej debilki! nie dawno zachorowala i byla w szpitalu miala takie cos oblesne na skorze. myslalam ze on ją zuci, a on co dziennie byl u niej!!!!!!!!!! nie nawidze ich oboje!!!

Gość wkurzona onaaaaa
:(

Gość gość
Puknij się w łeb, tępa c*po.

Gość wkurzona onaaaaa
nie mow tak do mnie nie znasz mnie

Gość gość
olej ją i jego, nie masz własnego życia?

Gość gość
Wygląd to nie wszystko.Trzeba być pustym,żeby oceniać ludzi po wyglądzie.Z tego co piszesz wynika,że nic ci w życiu nie wyszło.

Gość gość
I pisać poprawnie też się nie nauczyłaś.Myślałaś,że facet RZUCI dziewczyne,z powodu problemów zdrowotnych?

Gość gość
Odnosiła sukcesy w szkole i jest głupia?

Gość wkurzona onaaa
moze nie glupia ze nie ma wiedzy ale glupia w sensie niefajna!

Gość gość
Ty za to jestes zawistna wiec tez niefajna.Zajmij sie własnym życiem.Mam też jeszcze jedną radę: dużo czytaj,bo jak się ciebie czyta,to aż boli.Trzeba się doskonalić.I nie zazdrość faceta,bo na pewno też kogoś fajnego znajdziesz.

Gość gość
No nie znamy Cię ale Twoja wypowiedź świadczy o Tobie I znać bym Ciebie nie chciała

Gość wkurzona onaaa
nie jest w ogole fajna. ja np jestem wysoka, mam ladne piersi a ona taka chuda, nie ma cyckow i jest glupia/ a on jest super ;/

Gość gość
Moze ma osobosc.Jakos mi cie nie szkoda.Tylko nie bądź taką zazdrośnicą,bo ci kiedyś gul wyskoczy.

Gość wkurzona onaaa
nie tylko glupi ma zawsze szczescie

Gość gość
A ty to niby taka super jestes,co?Taka mądra?A czytałaś może wcześniejsze komentarze?Nie pocieszaj się,bo nie masz do tego podstaw.

Gość gość
Prowo gimbuski?

Gość gość
Mam taką nadzieje,chociaż tacy ludzie niestety istnieją.

Gość wkurzona onaaa
moze nie jestem taka madra jak ona bo ona jest kujonkom. ale napewno jestem ladniejsza i ten jej przystojniak by sie przy mnie lepiej prezentowal. i wiecej wiem o zyciu a to jest warzniejsze niz piatki w szkole!

Gość gość
A co to znaczy kujonkom?Wstydu byś mu narobiła i tyle.Wiesz oprócz ładnego wyglądu trzeba też mieć coś do powiedzenia.A nie tylko głupkowato się uśmiechać.

Gość wkurzona onaaa
a skad mozesz wiedziec ze niemam nic do powiedzenia? nie jestem glupia. ladna to nie znaczy ze glupia odrazu.

Gość gość
Po samych twoich postach widac,ze nie jestes zbyt wartosciową osobą.Myślisz,że wygląd jest najważniejszy.A tak nie jest.Już sam fakt,że myślisz,że pasujesz do chłopaka,bo jesteś taka piękna wiele o tobie mówi.Ciekawi mnie czy byłabyś z nim ze względu na jego wygląd czy osobowosc.

Gość gość
Ile masz lat?

Gość wkurzona onaaa
19 mam lat. nie chodzi tylko ze jest przystojny. podoba mi sie bo jest dzentelmenem taki ksiaze ze snu.

Gość gość
tempaku, weż sobie słownik jak piszesz do ludzi

Gość gość
Może jeszcze się zmienisz.O takim facecie pewnie marzy każda dziewczyna,ale skoro jest z twoją koleżanką,to znaczy,że jest w niej coś fajnego.A to,że myślałas,że on ją rzuci tylko dlatego,że ta jest w szpitalu,jest naprawde dosyć naiwne.Ludzie z takich powodów się nie rozstają.Ciesz się jego szczęściem.Zresztą mam wrażenie,że nie zakochałaś się w nim tylko w określonym wzorcu.

Gość wkurzona onaaa
wiem ze takich facetow juz prawie nie ma. on by za nia zycie oddal. a ja nie wiem czy ona zasluguje........

Gość gość
A skąd ty możesz o tym wiedzieć.Kocha ją i tobie nic do tego.On ją kocha i musisz się z tym pogodzić.Zresztą masz 19 lat i na pewno kogoś spotkasz.Na twoim miejscu martwiłabym się czym innym.Charakter masz okropny i zamiast wieszać psy na tej dziewczynie,może byś zmieniła coś w sobie.

Gość gość
A takie przeswiadczenie,ze nie zasługuje na jego miłość to zwykła zazdrość,że nie jesteś na jej miejscu.

Gość wkurzona onaaa
no bo jak jej nie zazdroscic jak wszystko ma fajne w zyciu? w szkole ok, bogaci rodzice, pewnie jej zaraz dom kupia, tak na prawde to nie jest taka brzydka i jeszcze ten facet! musze przyznac ze troche sie cieszylam jak zachorowala bo w koncu cos poszlo jej nie tak ;/