Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przytulanie po owulacji

Polecane posty

Gość gość

Proszę pomóżcie mi. Czy jak wczoraj miałam owulację stwierdzoną przez gina na usg to jak dzisiaj będzie przytulanie to jest jeszcze szansa na zajście w ciąże??? A ostatnie przytulanie było w poniedziałek tj 2 września ( 13dc)

Gość gość
dzieci biorą sie z seksu, a nie przytulania

Gość gość
od przytulania nie zachodzi się w ciąży debilko...nie umiesz napisac jak normalny człowiek?...a tak poza tym to mam nadzieję ze jesteś bezpłodna bo po co ma się taka debilka rozmnażać :O

Gość gość
zgadzam sie z gosciem powyzej, tego jeszcze swiat nie widzial, zeby od przytulania w ciaze zajsc... Co to za glupie nazewnictwo.... Jak dzisiaj bedzie przytulanie to szansy na ciaze nie ma, bo natura inaczej to obmyslila :)

Gość gość
widzę że wy jesteście debile. Przytulanie to metafora.

Gość gość
debilem niestety jest ten, kto nie umie nazywać rzeczy po imieniu

Gość gość
A jak się pofasolkujemy w środe to coś z tego będzie??? Rownie dobrze można się pytac czy jak mi mąż wsadzi paróweczke w bułeczke na hot doga to zajde?-też metafora.

Gość gość
O matko droga! Pochlastałabym się, gdyby mój syn związał się taką infantylną idiotką.

Gość gość
dobra widzę że umiecie tylko krytykować, nie było pytania. Moje stwierdzenie sprawdza się po raz kolejny że ludzie to idioci. Żal mi was

Gość gość
po raz kolejny stwierdzamy, że niestety idiotke zrobiłaś z siebie ty

Gość gość
Jak juz to ty jestes infantylbną idiotką, która boi się napisać słowo jak seks? Ludzie tylko powiedzieli Ci prawde nie ma co sie pluć.

Gość gość
ja p*****le "PRZYTULANIE" haha ja p*****le ja p*****le

Gość gość
Autorko, widzisz, jaki tu poziom panuje, więc nie oczekuj zbyt wielu poważnych odpowiedzi :( tu ludzie głównie dla rozrywki i odreagowania po ciężkim dniu siedzą.

Gość gość
Może i siedza dla odreagowania, ale zawsze prawde napiszą bez owijania w bawełne. Nie maja racji? Mają. Może przekazują to w troche ostry sposób, ale jednak. Autorka mogła napisać normalnie czy jeśli bedzie sie kochała/ uprawiała seks z mężem to czy jest szansa na zajście. Nie można tak? a nie kurde przytualnie. W brzuchu też nie będzie miała dziecka tylko fasole?

Gość gość
Jak się będziecie przytulać to fasolinki nie bedzie :( haha

Gość gość
ciekawe czy powiedzieli by prosto w oczy to co piszą?? Najlepiej pojechać kogoś od razu na dzień dobry, zamiast pomóc. Autorka owszem mogła napisać normalnie, czy jak będzie się kochała to ma szanse na zajście, ale może chciała napisać inaczej i napisała. Ale każdy to zrozumiał, i wiedział o co chodzi. To dlaczego po prostu nie odpisujecie, że tak możesz zajść w ciąże, lub nie niestety za późno. Nasze społeczeństwo jest bardzo okrutne. Gościu poczytaj sobie inne posty i zobacz że 3/4 osób tak tu piszę i nikt im nie zwraca uwagi.