Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunet196cm

Szukam kobiety na stale która

Polecane posty

Gość brunet196cm

pomoze przetrwac milosci uczuciom kogos z kim bede mial wspolne poglady fascynacje itp itd

Gość gość
szczególnie to itd. itp. jest bardzo wymowne :) napisz coś więcej i konkretniej

Gość brunet196cm
W takiej pustce mieszka tylko ból Pod lodowatym niebem obcych gwiazd Słodkie dźwięki zgasił nagły lek Może tak umiera miłość Lecz proszę, nie patrz na mnie tak! To boli! I nie płacz, po co łzy... W jednej chwili runął cały twój świat Zgasła w tobie, umarła miłość Lecz ty jeszcze żyjesz i spala cię ból Tak rozpaczliwie dziś całujesz mnie Jakby jutro miał być koniec świata W twych oczach przerażenie, nie bój się! Zrozum, jeszcze nie wszystko stracone Dlaczego nie chcesz wierzyć mi... Gdy mowię: kocham cię... I nie myśl, że to łatwe wyznanie! W jednej chwili... Runął cały twój świat Zgasła w tobie, umarła miłość Lecz ty jeszcze żyjesz i spala cię ból

Gość brunet196cm
moze napisze cos w tym stylu :) poniewaz ostatnio osoba ktore poswiecilem czas dokonala wyboru za co ja szanuje ale nie ukrywam ze moje odczucia sa jak w tej piosence W takiej pustce mieszka tylko ból Pod lodowatym niebem obcych gwiazd Słodkie dźwięki zgasił nagły lek Może tak umiera miłość Lecz proszę, nie patrz na mnie tak! To boli! I nie płacz, po co łzy... W jednej chwili runął cały twój świat Zgasła w tobie, umarła miłość Lecz ty jeszcze żyjesz i spala cię ból Tak rozpaczliwie dziś całujesz mnie Jakby jutro miał być koniec świata W twych oczach przerażenie, nie bój się! Zrozum, jeszcze nie wszystko stracone Dlaczego nie chcesz wierzyć mi... Gdy mowię: kocham cię... I nie myśl, że to łatwe wyznanie! W jednej chwili... Runął cały twój świat Zgasła w tobie, umarła miłość Lecz ty jeszcze żyjesz i spala cię ból

Gość gość
miłość nie jest lekarstwem na miłość to banał dopóki nie pogodzisz się ze stratą, nie będziesz w stanie nic dać

Gość brunet196cm
szukam kogo z kim przezyje nowe wrazenia : kogo kto ma niewinne spojrzenie pelne czulosci milosci :) kogos kto lubi bliskosc cieplo mysle ze w moim zyciu nadszedl czas aby znalezc kogos z kim przezyje reszte swoich dni

Gość gość
może i nie znajdzie, ale łatwiej jest kiedy można z siebie wyrzucić to co męczy i boli zwłaszcza anonimowo

Gość gość
Tego Ci życzę :) Powodzenia :)

Gość brunet196cm
pytanie czy naprawde cos stracilem hehehe

Gość brunet196cm
ale ja niczego z siebie nie bede wyrzucac z siebie zachowam to dla siebie jak narazie

Gość Dzioja
Spod jakiego jeseś znaku?

Gość brunet196cm
dzioja sorry nie wierze w horoskopy :) pozatym nie jestem okultysta

Gość brunet196cm
moja sztandarowa piosenka jest i moja ulubiona http://ww w.youtube.com/watch?v=jfUUba9FiNs Idziemy razem Nas nie pokona nikt Przed wilczym stadem Już opór wszelki znikł Hejże wilki, hejże hola Litości niechaj nie zna brat Tu silne szczęki, silna wola I zdobędziemy cały świat. Idziemy stadem Na świat nasz pada cień, Wilczą gromadę dziś czeka wielki dzień

Gość Dzioja
To, że Ty jesteś ignorantem, nie znaczy, że inni nimi są również:) Nie znajdziesz sobie kobiety, nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie, silisz się na wymądrzanie sądząc, że jesteś dowc*pny, a jedyne co potrfisz to wklejać jakieś wierszyki:)

Gość gość
Rozumiem, że długo dojrzewałeś do tej decyzji ? :D TSA to ja słucham a już dawno jestem z dwa etapy dalej ;)

Gość gość
Dzioja :) Ale nie bulwersuj się tak tylko dla tego, że powiedział wprost Oj baby :P

Gość brunet196cm
hehe nic mi nie jest nie mam zalu poslucham kilku utworów tego typu i juz mi przechodzi jestem jak nowy ;) http://w ww.youtube.com/watch?v=CmgFqkWIUgM

Gość brunet196cm
Dzioja dobrze przepraszam odpowiem tak Nie będziesz miał cudzych bogów obok Mnie! (...) Nie będziesz oddawał im pokłonu i nie będziesz im służył, ponieważ Ja Pan, twój Bóg, jestem Bogiem zazdrosnym, który karze występek ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia względem tych, którzy Mnie nienawidzą. (6) Okazuję zaś łaskę aż do tysiącznego pokolenia tym, którzy Mnie miłują i przestrzegają moich przykazań." (Ks. Wyjścia 20:3 oraz 5-6, Biblia Tysiąclecia) pozdrawiam i nie irytuj sie tak

Gość Dzioja
Nie ma to jak popisać samemu ze sobą. Powodzenia :D🖐️

Gość brunet196cm
" Ja jestem Pan, Bóg wasz! (26) Nie będziecie jeść niczego z krwią. Nie będziecie uprawiać wróżbiarstwa. Nie będziecie uprawiać czarów." (Ks. Kapłańska 19:25-26, Biblia Tysiąclecia)

Gość brunet196cm
wole gadac ze soba niz uprawiac nierzad:) i chodzic na uklady z horoskopem zaprzedawac swoja dusze

Gość gość
A generalnie dobra strategia ;) Wkurzyć, sprowokować. Niby obrażona a siedzi i czyta :)

Gość brunet196cm
dzioja moher to ci z d**y wystaje wez sie w koncu ogol

Gość gość
oo i mamy pierwszy podszyw :D brawo jeszcze się strona nie skończyła :D

Gość gość
skad jesyes?

Gość gość
no chyba, że to nie podszyw to by było grubo

Gość brunet196cm
mieszkam w wielkopolsce :) jesli pytacie skad pochodze :)