Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety usprawiedliwiaja swych zdradzajacych misiaczkow

Polecane posty

Gość gość

? Ciagle widze jakies tematy gdzie zdradzana zona zali sie na podle lafiryndy odbijajace slubnych mezow i zabierajace ojcow rodzinom. Jasne, to swinstwo spotykac sie z zajetym facetem, ale koniec koncow to on slubowal i obiecywal i ma mozg oraz wolna wole i powinien panowac nad soba, nawet gdy ona znienacka sciagnie ubranie i zatanczy kankana. Do tego dodajmy sytuacje kiedy kochanka nie wie, ze jest ta trzecia, albo jest naiwna dziunia i mysli, ze "zona go nie rozumie", albo ze nie sa juz ze soba, bo zona ma innego faceta, a slubu nie wzieli przez przeoczenie. cdn

Gość gość
bo wiekszosc kobiet zeni sie z domem i rodzina a malo ktora - z mezczyzna

Gość gość
*Rozwodu nie wzieli przez przeoczenie of course. Kolejny hit to sytuacja, kiedy kobieta wytlumaczyla facetowi, ze flirtowanie z innymi albo sex z inna to zdrada i ja boli (choc nie wiem, po co to tlumaczyc, bo tylko kretyn by sie nie domyslil), a on wciaz zdradza, a ona nie rozumie dlaczego, skoro mu wytlumaczyla i czy on sie nie domysla, ze ja boli, czy on nie rozumie, a moze faceci patrza na to inaczej? Otoz, on swietnie domysla sie i rozumie, tyle, ze ma to w d*psku. Albo nawet nie ma, ale w kazdym razie jest to dla niego duzo, duzo mniej istotne, niz jego wlasne samopoczucie.

Gość gość
przecież misiaczek jest niewinny. To ta zła kobieta siłą i podstępem zaciągnęła go do łóżka

Gość Co_hen
inna sprawa ktora mnie zawsze zastanawia to - dlaczego kobiety decyduja sie na romans i licza ze maz to cos co im sie przyrodniczo nalezy pomimo tego faktu :classic_cool:

Gość gość
E tam ,nikt misiaczkow nie usprawiedliwia .(leca na nich wiadra pomyj wystarczy zajrzec na rozwodki :)Ale tez nikt nie usprawiedliwia rowniez naiwnych dziun ,ktore opowiadaja ,ze sa wolne i moga robic co im sie podoba .

Gość gość
Mylisz się, misiaczków usprawiedliwia większość żon, które jeszcze nie zostały przez nich porzucone (czyt. misiaczek wystawia próbne macki w kierunku zwierzyny, ale jeszcze jej nie upolował,więc dba o dobre stosunki z żoną/skruchę w razie wykrycia czynu). Autorka