Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssycki

Co sądzić o dziewczynie która zostawiła dla mnie swojego chłopaka

Polecane posty

Gość ssycki

z którym związek trwał 3 lata...?

Gość gość
Ze za 3 lata zostawi Ciebie ;dddddddddddddddddddddd

Gość gość
a wcześniej jak postępowała? Możliwe, że pokochała Ciebie i zrozumiała, że z tamtym nie łączy ją uczucie. Możliwe, że skacze z kwiatka na kwiatek... ale skoro była z kimś przez 3 lata to chyba nie zmienia facetów co rusz.

Gość ssycki
wczesniej byla z chłopakiem prawie 6 lat, zostawiła go dla tego, z którym była 3 lata. z tym, z którym byla 3 lata byla zareczona... :(

Gość ssycki
za kazdym razem mowila, ze zwiazek byl pomylka i czula sie, jakby tych zwiazkow nie bylo...

Gość ssycki
wierzyc, ze juz sie ustatkuje, czy po prostu taka osoba - niestala w uczuciach...?

Gość gość
przykro mi, z toba zrobi to samo

Gość gość
6letnia pomylka:DDDDDDDDDDDDDDD?

Gość ssycki
teraz raczej nie zrobi tego samego mowi, ze bardzo by chciala, zeby ta zmiana byla ostatnia, ze czuje jakby tamci byli z innej bajki, ze chce wreszcie miec dzieci i dom... co o tym wszystkim myslec, bo nie chce za kilka lat obudzic sie z reka w nocniku albo jeszcze lepiej - po slubie dowiedziec sie, ze jednak to nie ja

Gość gość
kto raz zdradził, po wieki wieków zdrajca

Gość gość
"raczej" buahahahaha

Gość gość
6 lat, 3 lata, za 1,5 roku wchodząc do izby będziesz się schylał, żeby nie porysować sufitu

Gość ssycki
myslisz, ze zrogowacieje? tak se mysle, ze chyba k***a macie racje laska leci na latwizne i nie pusci galezi, poki nie trzyma nastepnej... i jednak forum k***a czasem sie przydaje, zeby pewne sprawy sobie uzmyslowic dzieki

Gość gość
Maciek, madrze prawisz.

Gość ssycki
powodem jak wyczulem za kazdym razem bylo to, ze przeminela burza hormonow i akurat pojawil sie ktos w jej guscie ona twierdzi co innego jak wyzej pisalem

Gość gość
Zapamiętajcie sobie radę którą dziś wam wszystkim dam Możecie liczyć na przyjaciół pomogą wam Ziutkowi minął kac kolesie w kocioł wzięli go Szukaj Celiny Lamusie gdzie adapter chata szkło

Gość ssycki
Czyli jednak zostawić...?

Gość ssycki
wypowiadajcie sie jak to wyglada z Waszej perspektywy,moze mieliscie/mialyscie taka sytuacje...

Gość ssycki
czy taka kobieta postepuje fair? czy jesli widzi, ze jest nie tak, jak byc powinna, to powinna zakonczyc zwiazek? a nie dopiero wtedy, kiedy pojawia sie ktos inny? takie puszczanie galazki, kiedy juz dobrze trzymam nastepna?

Gość ZUZAnna mała
Ile lat ma Twoja dziewczyna?

Gość gość
a może chodzi o to, że boi się być sama? znam takich ludzi, szukają sobie byle kogo, żeby tylko nie zostać samym

Gość ssycki
mysle, ze po czesci tak jest i u niej u kazdego, kto postepuje w ten sposob - nie konczy, tylko najpierw zaczyna, a pozniej konczy, kiedy juz ma pewnosc troche hipokryzja i egoizm

Gość ZUZAnna mała
Ja byłam w podobnej sytuacji, tzn. byłam kobietą, która zostawiła dla innego. Z facetem z którym byłam- znaliśmy się 8 lat, ale dopiero po 7 ojrzeliśmy do tego żeby być z sobą. Byłam w nim zakochana, przez 7 lat spotykaliśmy się i nie były to spotaknia tylko na stopniu koleżeńskim. Marzyłam przez 7 lat żeby z nim być i w końcu zostaliśmy parą, ale po niecałym roku poznałam kogos innego i tamtego zdradziłam. Ten dla kogo zostawiłam tamtego jest moim mężem od 5 lat i jesteśmy bardzo szczęśliwi. Owszem- mój mąż na poczatku miał obawy czy nie postapię z nim tak jak z tamtym, ale udowodniłam mu że tak nie będzie. I nie jest. Codziennie pokazujemy jak bardzo nam na sobie zależy. Dojrzałam do stworzenia prawdziwego związku. Więc niekoniecznie musi być tak, że Cie zostawi.

Gość gość
Dokładnie tak samo myślę jak Ty. Chyba już wiesz co masz z tym zrobić...

Gość ZUZAnna mała
Po latach żałuje tylko tego że zdradziłam. Mogłam po prostu odejść, a nie zachowywać się tak prostacko. Ale wiem że źle zrobiłam. Na szczeście mój były nigdy o zdradzie się nie dowiedział.

Gość ssycki
byla tylko zdrada emocjonalna, czy tez fizyczna? bo emocjonalna byla na pewno z tego, co wywnioskowalem

Gość ZUZAnna mała
Po latach żałuje tylko tego że zdradziłam. Mogłam po prostu odejść, a nie zachowywać się tak prostacko. Ale wiem że źle zrobiłam. Na szczeście mój były nigdy o zdradzie się nie dowiedział.

Gość ZUZAnna mała
Zdradziłam go fizycznie. Głupia byłam> Natomiast nie żałuję, że wybrałam kogoś innego. Możesz mi wierzyć albo i nie, ale wiele kobiet dopiero w okolicach 30-stki jest gotowa na coś poważniejszego.

Gość ssycki
szkoda, ze wiekszosc ludzi wlasnie tej zdrady emocjonalnej nie uwaza za zdrade, a to najgorszy rodzaj zdrady