Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssycki

Co sądzić o dziewczynie która zostawiła dla mnie swojego chłopaka

Polecane posty

Gość gość
Wiesz, z reguly gdy dziewczyna zdecyduje sie odejsc od chlopaka to ma ku temu powod. Wiem co mowie bo zarowno i ja i moje kolezanki byly w podobnej sytuacji. Najlepiej gdybys otworzyl sie przed swoja dziewczyna, powiedzial jej jakie masz obawy i oczekiwania, a przede wszystkim Zyj chwila, bo co ma byc to bedzie. Nie martw sie na zapas, bo kobieta potrzebuje faceta przy ktorym poczuje sie bezpiecznie, nie bedzie ograniczana jej wolnosc i bedzie traktowana z szacunkiem i zaufaniem. Inaczej kazda z Nas wolalaby odejsc niz sie meczyc sie w zwiazku bez tych cech. Badz jej przyjacielem bo to w zwiazku najwazniejsze;-)

Gość ssycki
tak czy inaczej dobrze o Tobie nie swiadczy jedno z dwoch albo szybciutko sie zaczelas bzykac ze swoim aktualnym mezem, albo dlugo zdradzalas poprzedniego emocjonalnie teraz tez siedzisz na forum uczuciowym, wiec podejrzewam, ze nie jest wszystko ok z Twoimi uczuciami troche hipokryzja zalatuje, ale moze sie myle oby

Gość koliberkaa
jest mała garstka osób która zrezygnuje z kogoś fajnego (nie czując przy że to jest właśnie to na całe zycie) i wejdzie w miły związek by nie być samemu,bo prawie każdy boi się samotności nudzi się sam ma chcice itd. dlatego najlepsza miłość jest dla wytrwałych i nieuległych :-) a co Tobie doradzić to nie wiem ale się nie pomyl :-)

Gość ZUZAnna mała
Mój wówczas narzeczony powiedział mi wprost jakie ma obawy. Zaznaczył, że mnie bardzo kocha, no ale mimo wszystko obawy mógł mieć, tym bardziej, że zaręczyliśmy się po tygodniu znajomości:) i tak jest to możliwe- jesteśmy szcześliwi. Dlatego nie potrzeba wielu lat na poznawanie siebie. Czasami jesteś z kimś, zyjesz z kimś a i tak go nie poznasz. Nie ma sensu zawracać sobie tym głowy. Pogadaj z nią, powiedz czego się obawiasz i tyle. Nic wiecej zrobić nie mozesz.

Gość ZUZAnna mała
No mylisz się. Nawet nie zauważyłam że jestem na forum uczuciowym, bo nie wchodzę czasami na wątki ze strony głównej kafeterii- te które są najświeższe i Twój akurat tam się pojawił. Pytałeś, czy ktoś był w podobnej sytuacji wieć napisałam. Ale nie Tobie jest oceniać to co zrobiłam.

Gość ZUZAnna mała
..miało być...wchodzę czasami na wątki najświeższe.

Gość ssycki
OK, za to Ci dziękuję, wyraziłem tylko moje zdanie, nie obraź się ;) Pozdrawiam Cię!

Gość gość
Ja bym sądził że lepiej sobie taką modelkę oszczędzić, bo gdy dzieje się źle w związku to rozkręca sobie 'nowy' związek na boku po czym kończy 'stary'.

Gość ZUZAnna mała
Nie obrażam się. Ja podobnie jak Ty uważam że zdrada emocjonalna tez jest zdradą- może nawet większą niż ta fizyczna. Brzydzę się tego i bardzo załuję że tak postąpiłam. No ale trudno- czasu nie cofnę. Nikt nie jest alfą i omegą i nie zawsze dobrze postępujemy. ja przynajmniej umiałam wyciągnąc wnioski ze swojego błędu.