Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy z zajściem w ciąże

Polecane posty

Gość gość

Czesc wszystkim... Mam pewien problem i mam nadziejej ze znajdzie sie osoba ktora bedzie w stanie mi pomoc... w 2010 roku zaszlam w ciaze i wzielam jakies tabletki od lekarza na poronienie.. nie wiem co to bylo i z tamtego okresu nie wiele juz pamietam.. chyab to byl za duzy szok dla mnie... :( tabletki wzielam bo wymusila to na mnie rodzina.. Teraz minely 3 lata jestem z tym chlopakiem co bylam starramy sie o dziecko i dlaej nic.. ;/ bylam u lekarza ale na razie robi nam badania.. nic nie mowilam ze bralam takie tabletki.. Lekarz jak i chlopak wiedza ze zaszlam i poronilam powodu poronienia nie znaja... czy powinnam to powiedziec lekarzowi czy czekac na wyniki i rozwoj zdarzen?? Myslicie ze cos moglo sie ze mna stac jak te tabletki wzielam??

Gość gość
powiedz koniecznie lekarzowi! współczuję takiej rodziny... znac bym ich nie chciała

Gość gość
Nic nie mów. Nie ma znaczenia czy poronienie było naturalne czy sztuczne.

Gość gość
a nie uwazacie ze powinnam zajsc w ciaze jzu duzo wczesniej?? ja wogole sie nie zabezpieczam... i od 3 lat nic.. :(

Gość gość
A po poronieniu miałaś usg i ewentualnie czyszczoną macicę?

Gość gość
Było lekomyslne bzykanie,a potem tabletki i teraz problem.Czytaj na forum jak lekomyslne kolezanki jedzą escapelle