Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile schudne

Polecane posty

Gość gość

Zamierzam jeść: pon 100kcal wt 200 kcal śr 300 kcal czw 200 kcal pt 100 kcal sob 0 kcal nd 0 kcal nie ma tu żadnej pomyłki :) wiem że to niezdrowe Interesuje mnie ile można schudnąć i przez jaki czas

sprobuj to zobaczysz, ale jak dla mnie to glupota. Zejdzie ci woda, potem przytyjesz jeszcze wiecej, a tak w ogole po co ci glodowka? Bo dla mnie to glodowka.

Gość gość
ales wymyslila ;)

2 kg schudniesz a w następnym tygodniu przytyjesz 4 kg dodatkowo wizyta na dyżurze .

po tygodniu takiej pseudo diety będziesz tak osłabiona że masakra co to wogóle za pomysł?

Gość pannakijanna
nie schudniesz nic, metabolizm ci spowolni i bedziesz stala w miejscu albo i nawet tyła. Niestety tak to działa, jedz chociaż 1200 dziennie i do tego duzo wody i herbat takich jak figura detox czy zielona liściasta.

Gość gość
to zależy ile teraz ważysz

Gość gość
teraz waże 85 i do studniówki chce ważyć 59

Gość vinniethecat
Nie tylko nie schudniesz, ale wręcz rozwalisz swój metabolizm. Nie przytyłaś w tydzień, więc nie licz że w tydzień schudniesz. Gubienie kilogramów wymaga czasu i cierpliwości.

Gość gość
za mało kalorii zdecydowanie jedz płatki owsiane warzywa, owoce, kaszę gryczana, brązowy ryż , ćwicz w dmu, jeżdzij rowerem i spacer

Gość Olcia Dubicka
Nie zawsze tyle kalorii oznaczać będzie sukces bo to nie chodzi o to by jeść jak najmniej kalorii ale o to by te kalorie były odpowiednie. Bez znaczenia jest ilość kalorii a liczy się jakość kalorii. A też jeśli chcesz ćwiczyć to im więcej ćwiczysz tym więcej kalorii musisz dostarczać organizmowi :) Głodówka to najgorsze co może być. Na głodówce spalasz mięśnie i wodę z organizmu a nadal będziesz otłuszczona mimo spadku wagi bo mięśnie ważą 4 razy więcej niż tłuszcz przy mniejszej objętości. Organizm przechodzi w stan magazynowania bo myśli że nadeszły kr***e czasy i jeszcze więcej tłuszczu odkłada. Później jak już zaczniesz jeść normalnie bo nie da się całe życie głodzić to będziesz miała efekt jojo z kilkoma dodatkowymi kilogramami. Mięśnie spalają kalorie a skoro Ty spaliłaś mięśnie to przez mniejsze spalanie będziesz coraz więcej odkładać. Więc jaki w tym sens ;/ Mnie tego nauczyła pani dla której opiekuję się dziećmi chwaliła sobie tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej jedno pojemnik w prezencie a też można je kupić na allegro. Jako że najlepiej jest łykać je 3 miesiące nabyłam 3 sztuki w mniejszej cenie. Do tego nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po miesiącu spaliłam 9 początkowych kilogramów ;) A z treningu to tyle co wyprawy z potomkami którymi się zajmuję i plac zabaw ;) Przed tym byłam na samej odpowiedniej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że preparaty są sprawdzone przez głównego inspektora sanitarnego i przyjęte do sprzedaży w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie analizy co umieszcza ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. A w tych tylko naturalne składniki co jeszcze zwiększa bezpieczeństwo