Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

fryzura sie mu nie podoba

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam. Czy zdarzylo sie wam ze waszemu partnerowi nie podobala sie wasza nowa fryzura? Dzisiaj umalowalam u fryzjera z wyplowialych farbowanych rudych z odrostami na braz z blond pasemkami,mnie sie podoba aczkolwiek moglam zostawic je dluzsze ale mojemu facetowi sie nie podoba wogole,twierdzi ze dziwnie,mimo ze moj naturalny to ciemny blond. Mialam tez dosc rudych bo od 2 lat ten sam kolor ktory szybko plowial.Przykro mi sie zrobilo.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ja kiedy艣 艣ci臋艂am w艂osy na boba i ma偶 mi powiedzia艂, ze wygl膮dam jak pieczarka :-0

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
masz br膮z z blond pasemkami- wybacz ale to wiocha my艣la艂am, 偶e tego si臋 juz nie robi, no c贸偶!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a przyla艂 ci?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moze lepiej bym wygladala w dluzszych,chociaz te mam do ramion i tak, rudy po miesiacu plowial i przy bladej cerze juz sie zle czulam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Poprostu nie wiem co mam myslec.nikt mnie jeszcze ze znajomych nie widzial ale przez to co powiedzial stracilam pewnosc siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
po 1.w艂osy si臋 farbuje po 2. nie, niegdy facet nie mia艂 nic do gadania w sprawie mojego wygl膮du/.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To ze mu sie nie podoba nie oznacza ze polece farbowac na inny,wyrazil jednak swoja opinie..negatywna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tylko widzisz, m膮偶 mojej mamy (nie m贸j ojciec) nie lubi jak mama jest fajnie uczesana, jako JEDYNY narzeka, a dlaczego? Kiedy艣 si臋 wygada艂!!! Jak jest odstrzelona (40 lat ma) to wygl膮da maks na 30 i jest zazdrosny, st膮d negatywne komentarze, aby si臋 nie stroi艂a :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A moj chyba byl szczery pod tym wzgledem,a ja patrze w lustro i mi sie podoba,no moze oprocz dlugosci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fufufujara
Obecnemu nie (znaczy mezowi),ale poprzedni ciagle krecil nosem. Bo za krotko. Tylko to - bo wlosy maja byc dlugie,jak najdluzsze. Widzialam,jak wstretne wlosy byly w stanie go oczarowac,tak ze sie debil ogladal - dluuuuugie byly,ale oprocz tego wyplowialy bazarowy blond,koltuny,odrosty - no ale wlosy dlugie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fufufu i jak na to reagowalas?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosciowA
"masz br膮z z blond pasemkami- wybacz ale to wiocha my艣la艂am, 偶e tego si臋 juz nie robi, no c贸偶!" a je艣li komu艣 tylko taka fryzura jest w stania podkre艣li膰 urode to ma si臋 zastrzeli膰 ? naturalne wygl膮daj膮 smutno a inne kolory s膮 zbyt wyraziste np. do danego typu urody

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agan123
nawet jak ja sama widzia艂am,偶e w nowym kolorze wygl膮dam paskudnie to m膮偶 zawsze m贸wi艂,偶e jest 艣licznie chocia偶 wiedzia艂am 偶e my艣li inaczej, jak wraca艂am do koloru to dopiero si臋 przyznawa艂a,偶e tak jest lepiej:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moj by chcial takie jak ma Jennifer Aniston , wiec moje zdarza mu sie krytykowac,.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mi si臋 zdarzy艂o kilka razy zmienic drastycznie fryzur臋, m膮偶 na to: "Obca!" i do 艂贸zka:)

Udost臋pnij ten post