Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje sie

Polecane posty

Gość gość

Okres mi sie spoznia juz 5 dni. Nie uprawialam nigdy seksu z penetracja, tylko petting i analny raz, bez wytrysku. Wynik testu byl negatywny. Czy to mozliwe ze jestem w ciazy?

Gość tinnitus woman
cóż :) cierp ciało jekeś chciało ;)

Gość gość
Bardzo mała szansa, że jesteś w ciąży. Testy są teraz bardzo miarodajne, więc tym bardziej. Jeśli nie pojawi się jeszcze kilka dni, to niestety trzeba lecieć do leakrza

Gość gość
A znacie konsekwencje prawne? Ja mam lat 14, a ojciec potencjalnego dziecka 17. Sad chyba nie zamknie ojca na pierwsze lata zycia tegoz dziecka, mam racje? Prosze nie odpowiadac ze jestesmy nieodpowiedzialni i glupi, bo oboje od poczatku znalismy konsekwencje naszych czynow i razem je poniesiemy. Z gory dziekuje. Pozdrawiam zyczliwych.

Gość gość
na moje to jest tzw. ciąża analna. gratuluję:)

Gość gość
Pani z gory juz dziekujemy. Jak sie Pani sili na ironiczny komentarz to proponuje blizej zapoznac sie z tematem. Tak, mozna zajsc w ciaze podczas seksu analnego. Rowniez gratuluje.

Gość gość
najlepiej się dużo modlić. pomaga też robienie loda proboszczowi.

Gość gość
Widze duza znajomosc w temacie. Nie watpie za dana metoda jest niezawodna iniejednokrotnie przez Pania sprawdzona, aczkolwiek aktualnie pytam o konsekwencje prawne a nie Pani przezycia seksualne.

Gość gość
Taaak. Zawsze wiedzialam ze moge liczyc na jakies forum inernetowe. Dziekuje za wsparcie i pomocne wypowiedzi. Wnosze takze o usuniecie tematu. Pozdrawiam.