Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogorki kiszone kapusta kiszona od kiedy

Polecane posty

Gość gość

Od kiedy mozna podawac dziecku? Moj syn wlasnie skonczyl roczek, prawie wszystko probowal..co do tych rzeczy nie bylam pewna. Wogole od kiedy wasze dzieci jadly to co wy..i tak samo przyprawione?

Gość gość
Zadna nie wprowadzala?

Gość gość
po roczku.

Gość gość
Aha czyli moge zaczynac, ostatnio syn wyrywal mi ogorka kiszonego ale mu nie dalam,nie bylam pewna czy juz mozna.

Gość gość
a ja karmie piesia i jem ogorkowa i ogorki nie wiem czy to dobrze:p moj mlody ma niecale 6 mcy... jakos jem wszystko ostatnio tylko nie jem kapusty i fasoli i cytusow i truskawek i tych podobnych

Gość gość
Pewnie że już może jeść takie rzeczy, daj mu do spróbowania musi się przyzwyczaić do kwasu :P

Gość gość
Mysle ze polubi kwasne,jutro sprobuje

Gość gość
moja na poczatku nie polubila kwasnych potraw- np. zupy ogorkowej. wyplula. a teraz potrafi wziac ogorka kisozne czy korniszona do reki i je.

Gość gość
Moj syn chce jesc wszystko co mamy my na talerzu,jego miseczka mniej go interesuje. Ja pije cole on otwiera buzie, ja jem koltela on tez chce

Gość gość
po 8 miesiącu są w schematach u nas dopiero ok. roczku zaczęłam podawać najpierw ogórka kiszonego a później kapustę kwaszoną.

Gość gość
Tez widzialam ze w schemacie jest od 9. Moj synek rowniez z tych co wszystko pcha do buzi i probuje,akurat w grudniu na swieta jak siegnie do bigosu to biech probuje ;) bedzie mial 9 miesiecy. Oczywiscie na nakarmie go pelna porcja,ale co siegnie i wepcha do buzi to jego ;)