Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zalamana

Polecane posty

Gość gość

Nie wyszlo mi w UK... Przyjechalam do chlopaka. Angielski znam dobrze w mowie i pismie, ale pracy nie ma... Mieszkamy w Londynie. Zyc z jednej pensji (mimo, ze nie najmniejsza) to ciezko tu... Nie liczylam na cuda... Ale jestem zalamana i zmuszona wracac do Polski, bo tu nic nie wysiedze... W Polsce tez nie lepiej, ale coz robic...A ludzie nie wierza, jak sie mowi, ze w UK ciezko ze wszystkim teraz, z praca i w ogole

Gość gość
a jakie masz umiejetnosci, zawod? bo jezyk to nie wszystko.

Gość gość
Wlasnie tylko srednie wiec pewnie to jest tez powodem braku pracy...

Gość gość
Wracaj do kraju, ucz sie. UK sie skonczylo

Gość gość
to proszę wziąć z chłopakiem ślub, urodzić dzieci (dostaniesz zasiłki) a on niech mieni pracę na lepiej płatną!

Gość gość
Ha ha ha. Zasilki sie koncza pomalu... Zmiana pracy na lepiej platna to wcale nie takie latwe dzis w UK. Dobrze sie mowi.

Gość kafeciarqa
no jak masz srednie umiejetnosci ,to mnie nie dziwi ze pracy nie mozesz znalesc :D

Gość gość
nie to nie tak malenka. zasilki sa i beda.

Gość gość
Srednie wyksztalcenie raczej

Gość gość
Bzdury, praca jest ale niestety skonczyly sie dobre czasy, ze dostawalo sie ja od reki. U mnie w pracy co jakis czas jest przeprowadzana rekrutacja. Rynek pracy jest juz przesycony ludzmi, ktorzy potrafia ''wszystko'', czyli tak naprawde nic. Teraz trzeba sie zdecydowac na konkretna branze, miec wizje tego co chce sie robic i nieustannie podnosic swoje kwalifikacje. Pracodawca docenia ludzi aktywnych.

Gość gość
gość Ha ha ha. Zasilki sie koncza pomalu... Zmiana pracy na lepiej platna to wcale nie takie latwe dzis w UK. Dobrze sie mowi. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx nic się nie kończy! po prostu wzięli się za tych co oszukiwali i im pozabierali! a facet jest od zapieprzania na rodzinę jak d**a od srania!

Gość gość
''facet jest od zapieprzania na rodzinę jak d**a od srania!'' :D i wlasnie dlatego wybralem zycie wolnego singla

Gość kafeciarqa
Ale to tak kazdy ma zapieprzac,czy tylko po slubie? :D:D

Gość gość
Kobieta tez powinna zarabiac! Facet moze stracic zdrowie, prace, odejsc do innej i co wtedy???

Gość gość
co sie czepiasz dziewczyna ze wsi przyjechala tam inaczej wychowuja. :D

Gość gość
Nie rozumiem tego calego biadolenia. Mój mąż nie zna języka. Wykształcenie ma zawodowe a jednak potrafi utrzymać rodzinę 2+2. To chyba nie o język i wykształcenie chodzi?

Gość gość
I żeby nie było. Nie dziadujemy. Nie jemy wszystkiego co najtańsze i z promocji. Co prawda własnego lokum nie mamy. Ale też nie mieszkamy na kupie jak to tu wszyscy piszą. Tzn mieszkamy sami ale wynajmujemy. A jestesmy tu dopiero 10 msc.

Gość 0 Terenia 0
06.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość Mój mąż nie zna języka. Wykształcenie ma zawodowe" X Oczami wyobraźni już widzę tego wieśniaka, w dresie, brudnego i śmierdzącego :classic_cool:

Gość 0 Terenia 0
06.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość i wlasnie dlatego wybralem zycie wolnego singla" X To zawiąż sobie ku.tasa na supeł, bo przecież zawsze może coś się trafić, a wtedy nie ma zmiłuj :classic_cool:

Gość gość
terenia znajdzie sie Taki co ci dogodzi? bo jak nie czepiasz sie faceta po zawodowce to faceta ktory jest czy chce byc singlem a ty co? taka cool jestes?

Gość gość
Mhm tak Tereniu wyobraźnię to masz całkiem niezłą. Cała mentalność rodaków. Jak ktoś ma lepiej niż ja- zgnoić.

Gość 0 Terenia 0
07.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość terenia znajdzie sie Taki co ci dogodzi?" X Oj znalazł się taki co mi dogodził i to nie raz, a co, chcesz do niego numer? :classic_cool:

Gość gość
gofniany musial byc skoro tak latwy dostep do niego

Gość 0 Terenia 0
07.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość gofniany musial byc skoro tak latwy dostep do niego" X Z mojego polecenia to co innego :classic_cool: Ale jak jesteś zaniedbanym morświnem, to już nawet ja nie pomogę :classic_cool: Tu tylko ciapak albo murzyn będzie chętny, ale do takich elementów to ja nie mam numeru :O