Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cassi

Cuckold czyli jawne przyprawianie rogów co o tym myślicie

Polecane posty

Gość POwabna i bogata
Glupie kvrevki zawsze szukały dodatkowego bolca. A dobrze by było gdyby ci wasi cuckoldzi hivem poczęstowali zawsze jednej kurevy mniej w społeczeństwie

Gość gość
i znów mohery:(

Gość POwabna i bogata
Kolejna kvrevka nazywająca lepszych od moherow. Standard

Gość POwabna i bogata
Cze

Gość gość
powabna na koło różańcowe... juz:) bo rozgrzeszenia nie dostaniesz jak będziesz czytać takie bezecenstwa:) i powiem twojemu spowiednikowi ze siedzisz i czytasz na ero:)

Gość gość
leszczyk się bulgocze zmień forum jeśli ci gula lata bo szkoda twoich nerwów

Jakos rady od rogatych frajerow do mnie nie przemawiaja... A co do ichtiologi To jakos leszczyk bardziej pasuje do mamej, co wlasnej kobiety zerznac nie umie ;) I musi patrzec jak inny ja piluje ;) Leszczyku...

Gość POwabna i bogata
Ok już lecę do twojego spowiednika powiem co tam wyrabiasz. za te odchyly może i gdzieś zgłosze to was odpowiednich ośrodkach poumieszczaja, biedne chore zwierzęta w d****h się poprzewracalo. A teraz won rodzicom się pochwalcie skoro to takie normalne. Matka z ojcem będą chcieli odwiedzić to ładnie stwierdzicie nie mamo dzisiaj cucold będzie mnie jechal :-D mughha

Gość gość
leszczyk i cwaniura w gumofilcach - przerżnij sobie jajca w sieczkarni rad ci nikt nie udziela bo nie warto, zajmij się sobą i swoją trzodą chlewną a innym daj bawić się tak jak lubią najbardziej

Kto jest leszczem, to juz chyba ustalilismy ;) A wracajac do tematu, w sumie masz racje ;) h mnie obchodzi twoj zalosny zywot i zamilowania... Plenta ;) kto sie p***a urodzil, kanarkiem nie umrze...

Gość gość
No widzisz gminny gieroju, jak ci się cierpliwie w prostych słowach wyjaśni to jednak dotrze do twojego prostego umysłu. Powinieneś więcej ćwiczyć bo właśnie zacząłeś używać mózgu - początki trudne ale pamiętaj, że trening czyni mistrzem.

Czy to nie Ci sami faceci co tak negatywnie i ostro krytykują temat, podstępnie i w skryciu podrywają mężatki? Skąd się bierze u facetów taka rozbierzność w moralności? Cuckold fe.... bo mąż wie.... ale koledze żonę za rogiem to już można wymacać itd.... byle się nie wydało i adrenalinka jest... A te wszystkie fantazyjne trójkąciki, gang bangi? Trzepiecie Konika na samą myśl.... to do takiego trójkąta mężatka już się nie nadaje? A może się nadaje byle mąż nie wiedział? A swingers kluby? Tylko dla singli?To by raczej były kluby dla singli....może tylko dla par, przed ślubem....to też bez sensu Dzisiaj właśnie miałam długą rozmowę z mężem..... doszliśmy do tego razem, że małżeństwo nie jest końcem zabawy i odkrywania sexualności. Małżeństwo nie jest początkiem jakiejś ascezy sexualnej. Wręcz odwrotnie...mamy siebie, znamy siebie i wiemy czego oboje chcemy. Ja pragnę doznawać, chcę urozmaicenia, pragnę odkrywać. Okazało się że go to bardzo podnieca i nie raz już o tym myślał. Chce żebym poczuła się wyjątkowa, chce mi dać coś czego nie dostaną inne kobiety. Czuję się z tym świetnie i wiem że mnie kocha ...... i czuję się teraz wolna..... nie, nie biegnę się właśnie kochać z innym....chcę celebrować swoją kobiecość, swoją sexualność....mam wybór, mam własną wolę...chce się żyć... :D

Gość gość
oczywiście że masz wybór i korzystasz z niego . Ale dla normalnych ludzi nadal to będize zwykłym k.....stwem choćbyś nie wiem jak fantazyjnie to nie nazywała .

Aż takim zwykłym to chyba nie..... zwykłe k...restwo to raczej jak żonaty na kury idzie i kase płaci a dzieci kapci nie mają...... Może nazwałabym to takim zeszmaceniem się od czasu do czasu hehe....troszkę brudku w mym ogródku.... Orgiastycznie odlotowe......

Gość gość
kinlej leszczyku - znowu nie myślisz a już wydawało się, że załapałeś o co kaman nie mam baby bo sama jestem babą i wolę chłopów - byle nie takich patologicznych głąbów z absolutnych nizin społecznych

moze faktycznie jestem jakis moherek ;) bo mam zasady i np nigdy nie walilem baby kolegi... Ale w sumie, wasze zycie i "robta co chceta" nie moge tylko zrozumiec co ma w glowie facet ktory grzecznie na krzeselku sie klepie, jak ktos mu kobiete szmaci ;/ Eh... Swiat staje na glowie

I tu Kinley masz plusa :D......trzeba być wiernym swoim ideałom ....a co do tego co ma w głowie..... to nie wiem, nie spodziewałam się tego, że pójdzie tak łatwo....hmmmm..... był mega podniecony....fakt....może w głowie to za wiele pewnie w tym momencie nie miał..hehe, ale w spodniach miał i na moje fachowe oko....więcej niż normalnie.. :D

Jesu jak ty mnie draznisz... Patologiczne, to sa takie zamilowania ;) a glaba to masz chlopa ze cie szmato jeszcze nie pogonil

To bylo do anonima... Ok cassi, wiec konstruktywnie pogadajmy... Byl podniecony i sie zgodzil, ale przeciesz wiecznie podjarany nie bedzie... Myslisz ze "na trzezwo" tez bedzie taki zgodny? Ze nie straci do ciebie szacunku, ze bedzie cie tak samo kochal?

Sprawia mi dużo radości gdy trafię na zadufanego w sobie głupka, który nie ma pojęcia jak bardzo jest żałosny pisząc głupoty na forum. Dzięki tobie pójdę spać w dobrym humorze leszczyku.

Na moje to w pewnym momecie cos umrze... A juz na pewno nie bedzie na ciebie patrzyl, jak kiedys, kiedy bylas tylko jego... a ty? Dlaczego tak ci sie temat podoba? Facet nie daje rady? Czy co? Bo bez kitu nie kumam...

Nie kumasz bo nie mieści się ci w twoim maleńkim umyśle, że ludzie są różni i mają różne potrzeby (także seksualne). Wyobraź sobie leszczyku, że nie wszyscy chodzą w gumofilcach i dresie wpierdalając pasztetową trzymaną w brudnej dłoni jak ty.

Jak to będzie, tego nie wiem..... baadam jego, odkrywam siebie.... Dlatego założyłam ten temat.....mały research polskopoglądowy :D Może odezwie się więcej osób z takim doświadczeniem

Nie do ciebie szmato wiec sie nie udzielaj... Opluc bym cie nawet nie chcial

Gość 2x2x2
jest ciekawe, specjalne forum, poszukaj tam rady

Haha, ja bym nie chciała tobą sobie doopy podetrzeć leszczyku.

Tego jak bedzie, raczej nie trudno sie domyslec... Watpie ze pary bawiace sie w tym ukladzie, wspolnie dozywaja starosci... Pytanie jeszcze kim dla ciebie jest twoj chlopak

Chyba leszczyku skończyłeś Zasadniczą Szkołę Psychologii Społecznej w Wąchocku :D