Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cassi

Cuckold czyli jawne przyprawianie rogów co o tym myślicie

Polecane posty

Gość zjeeebKAfeteryjny
no faktycznie, po co ma się oglądać jak ma jak w raju............... no faktycznie kobiety tez lubia się rżnać na różne sposoby i z różnymi samcami. nie dziwi nic.

Gość Kolory sexu
No jak bezpańskie pieski pod śmietnikiem. Takimi samymi kundlami jesteście !. W stadzie wilków tylko samiec alfa może to robić !

Gość Ja bym tak chciała
Kafeteryjny zazdościsz jej ??? Jest dorosła, czemu ją obrażasz, nie podoba ci się to nie czytaj, nie musisz tego robić ani ty ani twoja kobieta, to chyba zabawa dla takich co tak lubią, swoją drogą fajnie, że są takie miejsca. Może kiedyś się skuszę

Gość Julian wspaniały
Oj, mocherki się wam tutaj wkradły

Gość Kolory sexu
"Kafeteryjny zazdościsz jej ???" No jest i czego :D. Zeszmacenie się nie jest podstawą do dumy ani do chwalenia się jak też i powodem do zazdrości. Jedynie do współczucia...

Gość Dziewczna z
Oj prymitywne samcze myślenie. To co innym daje pełnię szczęścia ty usilnie nazywasz zeszmaceniem a tak nie jest. Własnie za pomocą takich określeń, prób oceny, zdyskredytowania wpływaliscie na nasze zachowania, uczucia, życie. To już się skończyło, teraz ja jestem lepiej wykształcona, lepiej zarabiam, wiecej w domu robię. Wiec wy misiaczki przymknijcie mordki i badzcie milsze bo za chwilę, żadna z nas nie będzie chciala znosić macho pajaca. Facet musi być fajny, miły i przydatny

Gość Kolory sexu
"Dziewczna z" Dla mnie to ty możesz szpary nadstawiać nawet bezdomnym psom. Wisi mi to i powiewa. Niemniej to nie ty a inni cię oceniać będą

Gość do Kolory sexu
ktos cie musial bardzo skrzywdzic jak byles maly -tyle zlosci w twoich wypowiedziach.

Gość gość
Szacunek do własnego ciała i ciała partnera nazywasz złośliwością ?. Cóż, pozostaje współczuć :(

Gość gość
Jako facet, nie wyobrażam sobie spółkowania z przypadkowo napotkaną kobietą. To wstrętne :(. Ale jak ty masz mentalność suczki rasy kundel, to i tak tego twój skundlony móżdżek nie jest w stanie tego pojąć. Ty jesteś, masz być, matką takich zniewolonych niewolników, ludzi kundli, osobników człekopodobnych, jaką sama jesteś !. TAKIE SĄ FAKTY ! P.S. Nie liczę na zrozumienie

Gość gość
Chłopie co ty wiesz o seksie i porządaniu, to nie jest żadne spółkowanie tylko dziki, namietny seks. Żal mi cię z tymi określeniami typu kundel.

Gość facet NORMALNY
kundlenie sie nie ma nic z pozadnaiem. Jestescie zwyklymi polmozgami, liczy sie tylko poped, Zostane nowym hitlerem czas zrobic kolejna czystke w europie. Z*****c wszyskit suki i p******ych samcow, zaprzec nago do komienilomow do morderczej pracy za miske ryzu. jestescei zwyklymi dewiantami. I owszem mozna miec fanatacje, ale one zostaja tylko w sfarze fantacji. Jka macie tkaie potrz y porpnuje da coglosznie i k****ic sie w orgiach h*j z moralnosca.. ludzie czy wam do tego sztucznego jedza sie w mozgach p******i? ??

Gość gość
troche tolerancji co? czemu sie denerujesz, skoro obie strony tego chca? maja z tego ubaw, podnieca ich to i to ich sprawa. A ty robi co robie sie podoba, np poogladaj mecz sobie z reszta co ty robisz tu o 2 w nocy? zona spi a ty co? a moze nie masz zony tylko idealy i umorlaniasz, co?

Gość nie    normaly facet
Witam. Moja żonka jest baaaardzo gorąca i baaardzo lubi seks z innymi. Kocham ją bardzo, zawsze po zabawie jest taka szczęśliwa, mamy super dom, wspaniałą rodzinę, mnie to bawi, ją to bawi. Wiec dlaczego nie. Bo ktoś obcy wyznaje inne zasady. Dlaczego mamy się obarczać cudzymi zasadami. Czy ja miłośników np. szachów nazywam zboczonymi kundlami. Ludzie zajmijcie się swoim zyciem i dajcie żyć innym. Nie pozwolimy sobie założyc czadorów.

Gość Kolory sexu
Powtarzam dla mnie to możecie się rżnąć byle z kim i byle gdzie. Wisi mi to. Wkvrwia mnie tylko propagowanie takich zachowań. To dokładnie tak samo jak z pedałami. Szlag mnie trafia na tą nachalną propagandę !

Gość gość
Jesli take bardzo nietolelujesz tego to po co wchodzisz na to forum. Odpusc I idz poszukac logos kto polubi CIE takim jaki jested. Powodzenia milego dnia wszystkim zycze.

Gość gość
mmm słodkie męskie mięska, popieściała bym się z nimi ale muszę tydzień jeszcze poczekać, drżyjcie fiutki nadchodzę...

Gość lubiąca
Uwielbiam to robić, uwielbiam kiedy zajmuje się mną paru napalonych chłopców, to są naprawdę bardzo głebokie przeżycia, mój maż mówi, że podczas.....wpadam w trans. Kiedyś byłam grzeczną dziewczynką i chodziłam na pielgrzymki, a teraz korzystam z życia i to na całego. Kiedyś skrywane fantazje dzieja się naprawdę ....i ..to przy mężu.

Gość dokładnie w tym temacie
Lubię te klimaty. Ze swoją dziewczyną czasem się tak bawimy ale dość ciężko znaleźć dla niej odpowiedniego partnera. Ja mam 27 lat a ona 24. Jeśli ktoś czuje, że by się nadał i lubi seks w układzie 2m+k to niech da znać 🖐️

Gość klaudi899
ja za to chciałabym zeby własnie moj ogladał mnie z innym, któraś z Was też to kreci?

Gość gość
klaudi899:) a masz juz jakieś doświadczenia?:)

Gość gość
ja chętnie dołącze do pary lub małżeństwa chętnie dłuższa znajmość ,ja fajny z wawy 33 lata.

Gość iza22 londyn
probowalam jakos mojego w to wkrecic ale nic z tego nie wyszlo :/ zazdroszcze dziewczynom ktore maja otwartych na to facetow...

Gość gość
Jak ktoś lubi mieć za męża ciotę i pedała, to ok :D

Gość gość
iza22 Nie zazdroszczę twojemu facetowi ty k***o:)

Gość gość
Skad się bierze w tym naszym narodzie tyle chamstwa i prostactwa, dlaczego zamiast normalnie rozmawiać obrzuca się innych wyzwiskami i epitetami

Gość klaudi899
własnie nie mam, ale chce swojego wkrecić porzadnie, tak zeby mnie jeszcze wylizał po fakcie, najlepiej nei tylko mnie ; )

Gość gość
klaudi jestes fantastyczna kobieta moze sie poznamy