Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lili021

jak to jest

Polecane posty

Cześć. Wiatam wszystkie przyszłe matki i nie tylko. Otóż jestem w ciąży juz w 8 miesiącu prawie., bardzo się cieszę chodź nie planowaliśmy tego z moim już mężem no właśnie podkreślam NIE PLANOWALIŚMY. Od paru miesięcy przed ciąża stosowalismy stosunek przerywany wiedziałąm ,że jest ryzyko ,ale bardzo małe zajscia w ciążę bez wytrysku jakiegokolwiek po drugie co słyszałam każda z moich koleżanek nigdy nie stosowała antykoncepcji zawsze tak i jakoś wszystko u nich jest i było ok. Nie zwracałam uwagi czy mam płodne czy nie jakoś myślałam,że nie ma to znaczenia przy braku wytrysku. Na dodatek powiedzialam mojemu mężowi ,że to naprawde zadko spotykane by ktoś tak zaszedłw ciażę i w ogole i trochę się zmartwił tym co powiedziałam i non stop o tym myśli. Naprawdę nie wiem czy przez ciażę ( i to tak na mnie wpływa),ale niekiedy zachodzę w głowę ponieważ jestem straszną panikarą .

Gość gość
ale o co ci chodzi właściwie? bo z tego bełkotu trudno cokolwiek wywnioskować. zaszłaś w ciążę, bo byłaś na tyle głupia, żeby stosować stosunek przerywany jako metodę antykoncepcji, tak? a pamiętałaś się potem 'po' colą przepłukać?następnym razem polecam stosować równie sprawdzoną metodę - modlitwę!

Gość gość
nie, ja stosowałam antykoncepcję, potem ją odstawiłam i świadomie zaszłam w ciążę. polecam.