kuharka 0 Napisano Wrzesień 6, 2013 Mój eksperyment łączenia dwóch diet trwa już ponad 3 miesiące i jak na razie z niezłym skutkiem.Bywa różnie, czasem diety lekko się rozmijają ale nie poddaje się , bo już wiem,że połączone dzialają na mnie rewelacyjnie. Czy znajdzie się ktoś odważny do eksperymentowania na sobie? Bardzo zapraszam, szczególnie mile widziane patenty bezglutenowe, ale oczywiście nie tylko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 6, 2013 Ciekawi mnie jaki jest twój jadłospis i czego NIE JESZ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kuharka 0 Napisano Wrzesień 6, 2013 Nie jem: chleba,bułek makaronu, kaszy jęczmiennej i manny mąki i ciast z niej pieczonych, gotowych wędlin typu pasztet,kaszanka,parówki Po prostu niczego w czym są zboża zawierające gluten-pszenica,jęczmień,owiec. Jako bazy do kanapek używam ogórków,pomidorów,wszelkich sałat i kapust. Jem ciasta na bazie mąk orzechowych, ryżowych, kukurydzianych i gryczanych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kuharka 0 Napisano Wrzesień 6, 2013 Jadłospis dzisiaj jak dotąd: śniadanie:jogurt nat, garść borówek, kasza jaglana preparowana, 6 śliwek ,gruszka. Obiad: trzy gołąbki z mięsa wołowo-indyczego i ryżu, sos ze świeżych podgrzybków Kolacja:plan -kapusta pekińska z pomidorami świeżymi i suszonymi ,szynką i serem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marooka Napisano Wrzesień 6, 2013 mozna ryz i jaglana kasze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marooka Napisano Wrzesień 6, 2013 a masz w menu kasze jaglana , czyli mozna , ale jaka to jest preparowana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marooka Napisano Wrzesień 6, 2013 a ryz tez mozna haha ale ze mnie gapa a bialy mozna> brazowy tez? bo tak sie zastanawiam czy moj problem z brzuchem by sie nie poprawil na dieice bezglutenowej, ogolnie jestem szczupla a moj brzuch jest wielki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kuharka 0 Napisano Wrzesień 6, 2013 U mnie właśnie brzuch najbardziej się poprawił,miałam już dość wrażenia kamieni i balonu w środku.Właściwie cokolwiek zjadłam to mnie wzdymałó.Teraz nawet śliwki mi nie straszne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2013 dlaczego masz błąd ortograficzny w nicku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2013 ile mozna schudnac na takiej dieice w tydzien? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach