Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeźroczysty śluz

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, dziś zauważyłam, że mam przeźroczysty, wodnisty śluz. Biorę tabletki antykoncepcyjne i wiem, ze nie powinnam zawracać sobie tym głowy, ale chciałąm zapytać, czy któraś z Was tego doświadczyła, i czy to było zupełnie norlmalne, czy tabletki mogą być nieskuteczne? Ostatnio miałam również brunatne plamienia, około 2 tygodni przed krwawieniem z odstawienia. Co to może oznaczać? Prosze o odpowiedzi. Dzięki, pozdrawiam!

Gość gość
ŻADNA?

Gość gość
nie wiem co to oznacza ale taka wodnista wydzieline- nie duzo tez mam. ale to chyba dobrze bo gdyby nie to , to czułabym się za sucho. a plamienia mam cały blister.

Gość gość
Dzięki Ci za odpowiedź! :)

Gość gość
No ale czy tabletki mogą być nieskuteczne?

Gość gość
nie ma 100% antykoncepcji

Gość gość
no niby nie ma a tabletki działaja jak 100% zajscie w ciąże pprzy nich to rzadkość i tylko i wylacznie z naszej winy (złe przyjmowanie)

Gość gość
przyjmuję prawidłowow, sęk w tym, że jeżeli występują plamienia, to czytałam gdzieś, że tabletki są "za słabe" i stąd moje pytanie, czy jetstem zabezpieczona?

Gość gość
no co Ty? Weź nie strasz:-P plamie prawie cały blister i nie wiem czy dostanę tzw krwawienie z odstawienia. Tyle że ja mam tabl palcebo. I nie slyszalam o tym że plamiac nie działają