Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaziunia992

Obca kobieta

Polecane posty

Gość Kaziunia992

Witam, mam problem i nie wiem co o tym myśleć. Otóż jak byłam w pracy, mój chłopak kręcił się po mieście, jak wróciłam to był lekko pijany i pytałam gdzie był i z kim to mówił,że poznał na mieście dziewczynę,że byli na piwie,był u niej w domu, robili ciasto... Ja mu nie wierzyłam,ale pokazał mi listę zakupów które ona mu napisała, niby mijali mnie na mieście i on się szybko schował, później mówił,że się zakochał,że ja się nie liczę i że ciągle o niej myśli i że się umówili na drugi dzień... Że się przytulali, całowali i czuł coś czego dawno nie czuł. Rano jak wytrzeźwial to powiedział mi,że faktycznie był z jakąś dziewczyna na piwie ale ona się nie liczy i że kocha tylko mnie, patrzyłam w jego telefon to nie miał do niej numerów ani nic, nie wiem co mam myśleć, teraz ciągle chodzę to przeżywam. Jak myślicię doszło do czegoś ?

Gość gość
po alkoholu był szczery :classic_cool:

Gość takich
ale chooj, pewnie ma nr ale zapisal po imieniem faceta - faceci cwani sa na swoj sposob

Gość gość
nie martw się, co p******ł to jego będzie dobrze :classic_cool:

Gość Kaziunia992
Właśnie nie zapisał pod imieniem żadnego chłopaka,bo ja wiem jakie kontakty miał wcześniej,bo znam wszystkich jego znajomych... Dodam,że on już kilka razy mi tak sciemnial że mnie zdradza (bo później od kolegów się dowiadywałam,że był z nimi w barze) tylko po to żebym mu dała spokój,żeby mógł sobie dalej pić.