Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

10tc

Polecane posty

Gość gość

jestem w 10tc piecze mnie pochwa od wczoraj, dwa dni z rzedu nosilam stringi czy to moze byc dlatego?

Gość Lenka182
Stringi ułatwiają przenoszenie bakterii z odbytu do pochwy, więc jak najbardziej to może być powód dyskomfortu. Podmyj się płynem z kwasem mlekowym i załóż sobie invag, probiotyk szybko przyniesie ci ulgę, jest bezpieczny dla dziecka. Jeżeli jutro nie będzie lepiej wybierz się do ginekologa, w ciąży każda infekcja może być groźna.

Gość gość
no wlasnie sie martwie, czy ten probiotyk kupie w aptece?

Gość Lenka182
Invag kupisz a każdej aptece bez recepty, mi już nie raz pomógł przy problemach intymnych. Mimo wszystko wybierz się do ginekologa, dobrze by było jakbyś zrobiła wymaz z pochwy, wtedy leczenie będzie skuteczniejsze. Powodzenia!

Gość gość
jak sie wylecze to czy takie problemy moga sie na nowo pojawiac, nie chcialabym znowu tego przerabiac martwie sie o dziecko, to moje pierwsze malenstwo, czy lekarz przepisze mi coz zapobiegawczo jak go poprosze?

Gość Lunika
Probiotyki możesz stosować całą ciążę, a nawet powinnaś, zaburzona gospodarka hormonalna w ciąży sprzyja problemom intymnym. Dodatkowo po kąpieli smaruj się provag żelem, żel chroni przed bakteriami i grzybami, ja stosowałam go w ciąży i do tej pory się nim smaruje np. po goleniu okolic intymnych bo świetnie łagodzi podrażnienia, stosując go czuje się bezpiecznie.

Gość ryba wedzona
Mozesz miec grzybice,to czesta przypadlosc w ciazy. Niektore kobiety cala ciaze sie z tym zmagaja - zalecza i znowu sie przyplatuje. Ja bym poszla do lekarza