Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozytywny test ciążowy ponad 3 tygodnie po zabiegu

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie - jak długo spada poziom bety? Zrobiłam test z ciekawości (kupiłam duży zestaw na poczet przyszłych starań;) ) i wyszła druga, blada kreska. Nie wierzę, by to była ciąża, chociaż normalnie się kochaliśmy, interesuje mnie raczej to, jak długo może spadać beta.

Gość gość
Jest to mozliwe !!! Znam dziewczyne ktora tak miala , po powaznej operacji. Ale uwaga musisz sie oszczedzac bo ona poronila , ale tak to jes jak sie chodzi jak zwariowana na siłkęzamiaast dbaćo ciążę

Gość gość
Ale co jest możliwe? Bym była w ciąży? Nie bardzo w to wierzę :). Podejrzewam, że po prostu beta spadła akurat do poziomu wykrywalnego przez test. Tylko ciekawi mnie, czy to prawidłowe - czy taki spadek w ciągu ponad trzech tygodni to norma, czy powinien być szybszy?

Gość gość
mozliwe jest ze masz czesc lozyska zostawiona, ktora nadal produkuje hormony. Najlepiej zrobic test z krwi.

Gość gość
Ale ja sama wydaliłam łożysko, a potem jeszcze miałam zabieg łyżeczkowania -tydzień temu miałam dopochwowe badanie usg, które pokazało, że wszystko jest super. -- Zmartwiłaś mnie - czyli taki spadek nie jest prawidłowy? Jest za wolny?

Gość gość
Poważnie, nie ma tu nikogo, kto sprawdzał spadanie bety?

Gość gość
Jeśli dobrze pamiętam to do trzech miesięcy może się utrzymywać

Gość gość
ale po jakim zabiegu jesteś? po łyżeczowaniu, po porodzie? który to był tydzień ciąży?

Gość gość
Ta dziewczyna byla w ciazy po usunieciu polipow chyba i poszedl przy tym jeden jajnik. No ale poronila bo nie dbala o ciaze... Wiec trzymam kciuki.