Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj maz sie zaniedbal poradzcie

Polecane posty

Gość gość

mam 30 lat i dbam o siebie. Lekki makijaz jak gdzies wychodze,dobrane ciuchy,skromne ale ladne.Figure mam ok i wygladam na duzo mniej lat niz mam. Slysze komplementy od obcych facetow,podobam sie kolegom.Nie pisze tego by sie chwalic czy wywyzszac tylko zeby zoobrazowac sytuacje.A moj maz...28 lat,nie jest brzydki taki przecietny.Wyrobil sie przez ostatnie kilka lat.Kocham go.Ale on wcale o siebie nie dba.Zarosniety,brudne paznokcie,zeby... brak gustu,ubiera sie byle jak,ciuchy zle dopasowane.Czasem sama wywalam mu oblesne podkoszulki czy koszule,ale sie wscieka.To tlumacze mu ze w wyciagnietym niebieskim polarze zle wyglada,brzydko a on dalej go nosi(tylko jak razem idziemy to juz go nie zaklada bo mu zabronilam),spodnie moro i sweterek z paskiem....no zal.Nic do niego nie dociera a tym samym zniecheca mnie do siebie...ci robic?

Gość ksiadz z parowka
to moda na polskiego dziada :D

Gość gość
no kurcze...jak chce to potrafi.Jakies wieksze wyjscie,od swieta ti wyglada calkiem fajnie,ciacho wrecz.Ale na codzien??? juz pomijam urode ale ciuchy...kompletny brak stylu.Ale on nie rozumie.Juz nawet przestalam mu zwracac uwage jak sam gdzies idzie,ale jak zemna to musze mu tlumaczyc

Gość gość
Tylko facet hetero nie dba o siebie. Geje zawsze dbaja o swój wizerunek i sa jak to się mowi teraz metroseksualni wiec wiesz przynajmniej ze masz faceta czysto heteryka a nie jakiegoś geja lub bi wiec się ciesz bo to skarb dzisiaj. Dzisiaj większość jest bi tak na prawde.

Gość gość
nawet jego kuzynka z ktora sie nie widzielismy kupe czasu zwrocila mu uwage...ze ja taka ladna,ze co ja w nim widze??

Gość gość
Przeprowadź z nim rozmowę, powiedz że go kochasz ale brudne paznokcie są oznaką niechlujstwa i zaniedbania.

Gość gość
Facet ma byc brudny i smierdziec potem, inaczej to zboczeniec! Dobrze trafilas :)

Gość gość
no tak ale czasami jak sobie nieda przetlumaczyc to wstyd mi z nim gdzies wychodzic.Ja sie specjalnie nie stroje,ale ciuchy mam dobrane,czyste wlosy,pomalowane paznokcie,leciutki makijaz.Sama dla siebie tak robie.A on obok mnie...w wyciagnietej podkoszulce z plamami pod pachami,spodnie ok,buty brudne,zarosniety....no jaaaaaa!!!

Gość gość
glupio mi po prostu powiedziec zeby poszedl sie wykapac.Nie raz go o to prosze to albo pojdzie albo mu sie niechce

Gość gość
Pomalowane paznokcie, dobry makijaż....... no proszę , tego nie możesz wymagac żeby facet robil jak ty.

Gość gość
sama sobie odpowiedz, czy odpowiada ci życie ze świnią pod jednym dachem sama go sobie wybrałaś, więc teraz sama zdecyduj czy nadal Ci to odpowiada czy przeszkadza na tyle, żeby się śmierdziela pozbyć

Gość gość
no tak...racja.Zle to zobrazowalam.Ale chodzilo mi o to ze ja wygladam schludnie i czysto,a on wrecz przeciwnie

Gość gość
no kurcze...lezy se w domu,a raczej spi.W wyciagnietym sweterku.Probowalam go wyciagnac na dwor,nie chcial.Poszlam sama z dziecmi,az zal w taka pogode siedziec w domu... i widze na ulicy tylu fajnych facetow.Zwyklych ale schludnych...ech...a moj gnije na kanapie.

Gość gość
Sama kup mu jakis fajny ciuch,kosmetyk. Zachec go np. Wspolna kapiela?

Gość gość
co czytam jakiś wątek to wszystkie piszecie że zgrabne jesteście, ciekawe.....

Gość gość
nie mnie oceniac czy ladna jestem i zgrabna.ale komplementy zbieram,nie tylko od meza ale tez od innych osob. kupuje mu kosmetyki,to nie uwierzycie ale dezodoraty ma te same od 1 roku do kilku lat.Ubrania tez sama mu kupuje jak cos fajnego wychacze,podobaja mu sie ale i tak chodzi w nich w zestawach niepasujacych i tez w tych starych.Jak mozna ubrac koszule do sportowych dresow??! no moj moze.

Gość gość
stara i glupia

Gość gość
"Sama kup mu jakis fajny ciuch,kosmetyk. Zachec go np. Wspolna kapiela?" uwielbiam takie porady; i co, przez resztę życia ma się codziennie z brudasem kąpać, bo dorosły facet nie wie, że się należy umyć, dbać o ubiór i paznokcie??? Wyszłaś za fleję (o czym na pewno wiedziałaś wcześniej, bo raczej Was rodzice nie zeswataliście i nie poznaliście się w dniu ślubu, więc albo się pogódź z własnym wyborem i przestań jęczeć, albo zły wybór napraw