Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polacy uważają że Polki za granicą muszą się z nimi spotykać

Polecane posty

Gość gość

No właśnie? Dlaczego Polacy uważają, że Polki muszą się z nimi spotykać "z urzędu"? Bo są z jednego kraju? Jak jakiś Polak zobaczy że jestem Polką to od razu chamskie podrywy, a jak okazuję mu że nic z tego nie będzie to każe mi "s p i e r d a l a ć" i że znajdzie sobie zaraz lepszą, co to za buractwo?

Gość 0 Terenia 0
Bo polactwo myśli, że polskie kobiety są ich własnością 😴

Gość gość
nie spotkałem sie żeby tak uważali, za to rzeczywiście zdecydowanie Polacy za granicą narzekają że Polki spotykają sie z kolorowymi:o

Gość gość
oj tak, tez to zauwazylam, no kurde...moze mysla, ze my podobnie jak oni samotne jestesmy wiec na pewno zainetersujemy sie nimi. ZEby nie bylo, nie jestem jakas tam arogancka paniusia, ale akurat POLAK za granica to burk. niesttey ale tak jest

Gość gość
Typowe prostackie myslenie. Jak sie ma nie za wiele w glowie to sie widzi tylko co swoje,czyli plot od ogrodu nic wiecej :P

Gość gość
widocznie kolorowi maja im cos wiecej do zaoferowania niz ''k***a'' i chlanie piwa

Gość gość
na bialorusi polki chca tylko spotykac sie z rosjanami

Gość 0 Terenia 0
Ja w żadnym kraju nie narzekałam na brak adoratorów :classic_cool: Oczywiście mam na myśli białych tubylców, a nie hebana czy Muzuła :O:(

Byłem kilka lat za granicą i to że Polakiem jestem nie było problemem w stosunkach z kobietami niezależnie czy to z Polkami czy nie . Fakt że partnerki do związku nie szukałem .

Gość gość
zazdroszcza powodzenia i mysla ze cokolwiek im sie nalezy z tytulu bycia polakiem :D a nalezy im sie dokladnie gowno :D :D

Gość gosciówkaa
NIGDY nie spotkałam sie z narzekaniem że Polki spotykają sie z białymi obcokrajowcami z zachodu, najwyżej jakies teksty że tamci są po prostu bogatsi:P za to pociskania o zwiazkach z kolorowymi jest sporo i w kraju i za granica:D

Gość gość
widzą samą polkę na ulicy to od razu zachowują się jak stado debili, myślą że zaraz przyleci uradowana, że nie jest jedyną osobą z polski, żenada

Gość 0 Terenia 0
06.09.13 [zgłoś do usunięcia] gosciówkaa za to pociskania o zwiazkach z kolorowymi jest sporo i w kraju i za granica" X Również okazuję dysaprobatę dla tego typu związków. Szczególnie jak widzę poleczkę z jakimś Muslimem najgorszego sortu, on ją traktuje jak gó.wno, a ona jeszcze jest opatulona jakąś szmatą, tj. burką :O

Gość gość
Bo biali mają być z białymi, a nie jakieś mieszanie krwi, brudne dzieci z tego się tylko rodzą

Gość gość
"Bo biali mają być z białymi"-to tez objaw buractwa,niestety...dziubku

Gość gość
znow uogolnianie. Pomyslmy, co mozesz sobei reprezentowac skoro polski zul cie podrywa ? No zastanow sie ? Znam kilka polkishc kobiet na poziomie to nawet dyrektor bank nie mialby smialosci ich zaczepic. ---- wyrzuc tipsy do szafy, zmin biale kozaczki na jakies fajne obuwie i moze cos z ciebie bedzie jak skonczysz podstwowke i przestaniesz parzyc kawe za barem...

Gość gość
z polakiem to nikt nie chce się spotykać, znam pełno małżeństw typu polka + obcokrajowiec, ale polak + cudzoziemka to żadnego

To nie do konca prawda z tym, ze skoro buraki ja podrywaja, to pewnie nic soba nie reprezentuje I pewnie wyglada jak pasztetowa. Normalnym jest to, ze I'm brzydszy polski burak, tym bardziej mu sie marzy ksiezniczko-modelka I jeszcze mysli, ze u takiej ma szanse, bo taki jest z niego gosc....wiec probuje z kazda. Na szczescie jestem kobieta I to ja decyduje, kogo wybiore. A polskie ogry moga skisnac ze zlosci I utopic sie we wlasnym jedzie I pianie, jaka tocza z pyska....haha

Gość gość
Przecież te wszystkie tematy zakłada chora psychicznie osoba, która potem w dodatku sama dyskutuje ze sobą. Jak nie: ''czy da się przeżyć za'' albo ''ile zarabiacie'', to teraz 100 tematów o Polakach. Takiego syfu jak tutaj to chyba nigdzie nie ma, bo gdyby to było normalne forum, to wszyscy prowokatorzy (czyli jeden/na) dostali by dożywotniego misia i nie byłoby przebacz. Widać o2 na rękę utrzymywać ten syf, kasa z reklam i odsłon ważniejsza niż gówniany poziom strony.