Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MADZIA PIĘKNA MADZIA

ŻYCIE JEST PIĘKNE

Polecane posty

jeszcze wczoraj czułam się jak zero bo tylko ładna i nic ciekawego poza tym ale poznałąm z***bistego faceta,potem drugiego dzisiaj idę z trzecim i wdodatku wygrałam 50 tysięcy które rozwalę na ubrania i kosmetki i może jakis kurs jezykowy!!!!wierzcie w siebie i nie zalamujcie się chwilowymi trudnosciami a wszystko bedzie dobrze!!!!spłaciłam długi,jest suuuuper!a teraz siedzę z maseczką bb dermiki i szykuję się na imprezę.z tym trzecim chłopakiem.ach mieć 20 parę lat!kocham wszystkich!!!!!!!!!!buuuuuziii:-*

życzę wszystkim duuuuuuuużo szczęscia i miłosci sexu pieniedzy zdrowia radosci powodzenia w pracy usmiechu spelnienia marzen i wszystkiego czego chceceie kocham wszystkich boże a myslalam ze nic sie nie wydarzy a tu prosze tyle radosci na raz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

boze jestem taka szcesliwa ze chcialabym wycalowac kazda osobe na ulicy!!!!!!!!!!!!!niormalnie wygralam a nigdy nie probiowalam szczescia w zadnych grach i wyrwalam tylu facetow okres posuchy skonczyl sie !!!!!

ok spadam do robienia make upu ale jeszce raz zycze wam szczescia w czym tylko chcecie moje miski zielone!!!!kocham wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!wszystko sie nagle zmienia o 180 stopni uwierzcie mi!