Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wanda42

Czy każdy Facet ZDRADZI jak będzie miał okazję

Polecane posty

Gość Wanda42

Wydaje mi się, że mam udane małżeństwo. Mój mąż na co dzień jest dla mnie bardzo fajny i mnie " uwielbia " co z tego kiedy po powrocie z działki kiedy mąż tam był na parę dni sam - piorąc jego dżinsy wyjęłam z kieszenie 2 prezerwatywy. My przecież nie używamy ich od lat.

Gość Wanda42
Jestem w szoku.

Gość Wanda42
Czy On mnie zdradził ????????????????????

Gość Wanda42
Przecież to niemożliwie. Jestem atrakcyjną kobietą, męzowi nic przy mnie nie brakuje. Dom zadbany dzieci prawie na swoim pieniędzy wystarcza, O co chodzi ?????????

Gość Wanda42
Aktualnie nie ma Go w domu. Puściłam pralkę i w ręku mam wymiętolone prezerwatywy, nawet daty na nich nie widać.

Gość gość
Pare dni na działce był-ale na pewno nie był tam sam.W paczce są 3 prezerwatywy no a ta 3 prezerwatywa musiał skorzystać

Gość gość
Jak wróci rzuć mu je w twarz i żadaj wyjaśnień.

Gość Wanda42
trzy ???

Gość gość
W paczce są 3 szt, niestety.

Gość Wanda42
nazwa durex niebieskie opakowanie . Czy one są aktualnie na czasie w tym roku ???

Gość gość
pewnie że są na czasie. Młode laski je uwielbiają. No ale loda robi się bez gumy

Gość gość
po co byl pare dni na działce? o juz nie było dziwne? a skoro jednej nie ma to na bank zdradził bo precież balona se z niego nie nadmuchal. Współczuje :(

Gość gość
a ja mam prawie 50tkę na karku, ale ja to swoje gumy zakopuję. Tak samo jak i sąsiad. Radzę skopać działkę. Napewno jeszcze niejedną znajdziesz

Gość gość
no właśnie kochanie zapomniałem ci pokazać co znalazłem na werandzie. Pewnie ktoś był na działce

Gość gość
jeżeli jest katolikiem Talibanem to wątpię

Gość gość
śmiejscie sie, ja z moim facetem zrobilismy to na czyjejś działce na stole :D Szkoda ze kartki nie mielismy to bym napisala smacznego grilla :D

Tak oczywiście każdy zdradzi. Równie dobrze zrobi to kobieta gdy będzie miała okazję. Tak samo to zrobi ksiądz, zakonnica i kto tam jeszcze zechcesz. Prezerwatywy? Po prostu połóż je przed nim na stole i spokojnie zapytaj patrząc mu prosto w oczy. Jesteście ze sobą jak mniemam ładnych parę lat i myślę że załapiesz raz dwa czy kłamie a w ogóle jest coś takiego jak kobieca intuicja. Krzykiem czy awanturą do niczego nie dojdziesz. Na spokojnie Wanda i na rzeczowo:-)

Gość Wanda42
Zdzichu i innni/ tak po prostu powiedział a właściwie wmusił, że to zaległe nasze, choć ja naprawdę nie wykluczam ale też oponuję jakoby by u nas były używane,

Gość Wanda42
Przeszłam do porządku dziennego, co mogę jeszcze zrobić żeby nie rozbić małżeństwa ?

Gość gość
Zdzichu nie każdy zdradzi,jak piękny duch w pięknym ciele tez nie zdradzi ,nie znasz wszystkich na planecie,napisz prawie każdy będzie poprawnie