Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiedzaca

depilacja

Polecane posty

Gość nie wiedzaca

Wiem ze to glupie ale musze z kogoas zapytac .Mam 34 lata coraz czesciej slysze o depilacji intymnej.Nie wiem powinnam podciac ,podgolic czy wygolic.Mam wizyte u gina I zastanawiam sie jak kobiety "wygladaj" zglaszac sie na wizyte .Wiem ze to glupie ale nie che wyjsc na jedna jedyna ktora jest wygolona albo z zarosnieta.Nie smiejcie sie prosze .To dla mnie klopot,Potraktujcie to pytanie serio.Moze jakis gin mi odpowie jak to jest?

Gość gość
Ginekolodzy już nie jedno w życiu widzieli i raczej nie bardzo interesuje ich owłosienie łonowe. Prawdą jest tylko, że latem można się spocić i zapach w czasie wizyty może być dość nieprzyjemny dla lekarza w czasie badania. Dlatego jesli nie depilujesz sie regularnie to przeciez zawsze mozesz sprobowac, to proste! :)

Gość nie wiedzaca
nie ginekologa tylko pytam grzecznie wiec moze ty tez wyhamuj

Gość nie wiedzaca
dzieki gosciu ,depiluje I wlasnie dlatego pytam co bedzie bardziej "normalne"

Gość aron
Ginekolog to lekarz i patrzy na pacjentkę obiektywnie.W końcu nie umawiasz się na seks tyko idziesz na badanie.Cobyś nie zrobiła będzie dobrze.Ważne żeby było czysto i higienicznie,a poza tym to nie jest to chyba twoja pierwsza wizyta.

Gość Doświadczony przez życie
Kolczyki intymne (ma moja żona) też przechodzą bez wrażenia na lekarzu. Możesz więc być naturalna jak i wydepilowana w dowolnym stopniu.

Gość nie wiedzaca
dzieki moze macie racje nie ma sie czym przejmowac mowisz ze I kolczyki bez wrazenia?Mnie poprzednimrazem kazal usunac przed badaniem w wiec moze jednak lekarz a lekarz to nie to samo

Gość nie wiedzaca
do arona ,nie pierwsza w zyciu ale moj partner preferuje depilacje brazylijska ,wiec bede pierwszy raz zupelnie "naga" wiec dlatego pytam czy nie bede dziwnie wygladac,

Gość gość
Kup sobie plastry Sensual w Rossmannie. Kosztują 9,90 zł, a wydepilujesz nimi co chcesz. Nie musisz bać się depilacji woskowej, bo ona nie boli. Pierwszy raz jest po prostu nieprzyjemnie. Następne razy to już mniejsze owłosienie i widoczny efekt! Maszynkami jednorazowymi nie ma co się katować, od tego tylko skazy dermatologiczne można dostać, zaciąć się a potem zostanie znamię. Intymnie plastrami możesz ogolić się na linii bikini, czyli to, co wystaje zza majtek. Resztę juz pozostawiam Tobie :)

Gość gość
woskowanie nie boli? zwlaszcza okolic intymnych? chyba cie pokrecilo

Gość gość
Masz 34 lata i pytasz się nas jaki masz iść -ogolona, czy też nie do ginekologa? Padłem :) Normalna kobieta , mająca swój rozum, wie co robić, a Ty się pytasz o takie sprawy . Zrób sobie nawet Hiroszimę między nogami, ginekologowi nic do tego, on nie patrzy na fryz, tylko na to co jest w środku. Ale płycizna z Ciebie.

Gość gość
Tak, właśnie tak! też się bałam woskowania. Na początku lata powiedziałam sobie: Nie, mam dośc maszynki, szczególnie, że zacięlam się kilka razy i z tego powstały na nogach takie małe skazy, jakby brązowe plamki. Poszłam do kosmetyczki na łydki +uda + bikini. Wyszłam niesamowicie uśmiechnięta. Teraz już co 3 tyg robię to sama, w domowym zaciszu. I Przynajmniej moje nogi, uda czy okolice bikini nie wygląda jak skóra z udka kurczaka kupionego w mięsnym. ZERO czerwonych kropek.

Gość nie wiedzaca
do goscia ( sorki do tego ktory nazwal mnie plycizna) Ja grzecznie pytam jesli jestes tu po to by mnie obrzazac to chyba pomyliles (as) frora .Masz odwage obrazac a nie masz odwagi sie zalogowac? Nie pytam czy jestem normalna czy jestem plycizna .Prosze o Wasze opinie .Jesli Ci to przeszkadza to poszukaj cos dla siebie .Proponuje forum np chamstwo lub cos podobnego.Co w tym zlego ze pytam? .A moze wolisz pytanie pod tylulem co Ty lubisz .?Lyse czy zarosniete?Lepiej?Co Ciebie kreci?Wolisz cos ostrego czy grzecznie?Podjarales (as) sie ? Nie mam ochoty wysluchiwac tego typu tekstow.Mam dosc chamstwa !