Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznalam chlopaka z Nowego Jorku

Polecane posty

Gość gość

Cześć, ostatnio poznałam fajnego 28-latka z Brooklynu, jest bardzo mily. Poznaliśmy się w Polsce ale on musial wrocic do pracy. Rozmawiamy czesto na Skype i bardzo dobrze sie dogadujemy. Znam kilku jego znajomych co daje mi pewnien obraz tego jakim jest czlowiekiem i że jest szczery w stosunku do mnie. Chce zebym do niego pojechala i spedzila urlop w NY. Oczywiscie zaproponowal mi swoje mieszkanie a on bedzie nocowal u sasiada - kolegi. Jechać????

Gość 0 Terenia 0
Jak nie jest Murzynem to leć, na co czekasz? :D

Gość gość
Nie jest murzynem. Ma nawet Polskie korzenie, jego rodzice są Polakami.

Gość 0 Terenia 0
To jest akurat na minus :D

Gość 0 Terenia 0
No ale ja i tak bym pojechała, co ci zależy, a skoro wychował się w USA to polskie buractwo powinno zostać z niego wyplenione :classic_cool:

Gość gość
Tak właśnie mi się wydaje, jego zachowanie nie ma zbyt wiele wspolnego z buractwem. Po za tym rzeczywiscie, niezbyt przypomina Polaka, nawet nie mowi po Polsku. Rozumie tylko kilka słów. Znam jego byla dziewczyne, z ktora chodzil 2 lata temu, sa znajomymi. Ona ma o nim bardzo dobre zdanie. Piszecie zeby jechac, a ja jednak troche sie boję... :)

Gość 0 Terenia 0
Jedź zabaw się, co będziesz w Polsce gnić, a tak zrobisz se wycieczkę międzykontynentalną :classic_cool:

Gość gość
Brooklyn to slumsy nowego yorku wiec moze byc takim samym burakiem jak wiesiek z nowej wsi, tylko innego typu.

Gość gość
Właśnie problem w tym, że wiem o nim prawie wszystko, wiem gdzie mieszka, gdzie pracuje, znam jego rodzeństwo, jego znajomych. Wszystko wskazuje na to, że nie jest burakiem i to właśnie przemawia ZA wyjazdem.

Gość gość
Terenia - zaklad psychaitryczny czeka, im szybciej tym lepiej.:D