Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Goraca Zuzia

Polka kontra Polak

Polecane posty

Polscy faceci nienawidza polskich kobiet.....to fakt! Wiec zadna rozsadna kobieta nie bedzie sobie robic pod gorke......I baj baj chlopaki....sami sobie zapracowaliscie na ten stan rzeczy!

Gość bemussea
Masz racje Zuzia. Przeczytaj sobie lepiej co polscy faceci wypisuja pod artykulem na stronie glownej na temat g****u na kobietach. Az sie wlos jezy jak wize takie komentarze.....

Gość asaxzcc
Ja lubię polskie dziewczyny, ale mnie une niezbyt, po prostu brak pieniążków dyskwalifikuje mnie.

Polak sie ceni na tyle, ile ma w portfelu.....I to was tez dyskwalifikuj! Ktora chcialaby takiego zakompleksienca? To jak wyjasnic fanomen, ze bezrobotny anglik czy inny jest w stanie poderwac kobiete I byc z nia w zwiazku? No jak?

Gość gość
Bezrobotny Anglik ? :D To już wiemy w jaki target mierzy nasza wszędoblyska autorka :D A leć i bierz sobie ich wszystkich, miłego siedzenia na benefitach z ciderkiem w pubie ;)

Gość asaxzcc
To kobiety prowadzą klasyfikacje facetów pod względem zarobków. Faceci w znajomości nie kierują się majątkiem.

Chyba nie umiesz czytac ze zrozumieniem.....ale to nie taka rzadkosc wrod polaczkow. Chodzi o to, ze skoro bezrobotny facet nie polak potrafi poderwac laske, to czemu Polak nie potrafi? Bo tu nie o kase chodzi, ale o charakter. Co mi z faceta z kasa, jak mialby mnie traktowac jak szmate, dziwke, popychadlo? W d to mam!

Gość gość
Polaczków ? A kim ty jesteś smarkulo żeby odnosić się do innych w tak pogardliwy sposób ? To własnie przez takich ludzi pogłębiają się w Polsce podziały, jedni są napuszczani na drugich i strach wejść na jakiekolwiek forum, bo wszędzie tylko wyzwiska, wzajemne przekrzykiwanie się, jad i zawiść. Zły to ptak co sra we własne gniazdo

Gość asaxzcc
Dziewczyny wolą zagranicznych [z zachodu] nawet jak nie są zbytnio bogaci ponieważ po ślubie dostają obywatelstwo i np mogą szybciej dostać pracę na zachodzie. Z mężem z Anglii i obywatelstwem angielskim łatwiej tam się osiedlić, wtopić w kulturę i wieść nawet przy słabej pracy lepsze życie niż byłoby one w PL. Polki lepiej traktują zagranicznych.

Gość asaxzcc
Niestety teraz w związku dla dziewczyn liczy się tylko pieniądz. Jak słucham dziewczyn u mnie na roku to tematy krążą tylko wokół tego co im chłopak kupił, gdzie zabrał, jaką zagraniczną wycieczkę zafundował itp. Studiuje taki kierunek, że nie mam żadnej możliwości zarobienia na dziewczynę, dużo mam zajęć i masę materiału do nauki.

Gość 0 Terenia 0
07.09.13 [zgłoś do usunięcia] asaxzcc Niestety teraz w związku dla dziewczyn liczy się tylko pieniądz. Jak słucham dziewczyn u mnie na roku to tematy krążą tylko wokół tego co im chłopak kupił, gdzie zabrał, jaką zagraniczną wycieczkę zafundował itp." X Przykro mi, jak nie masz nic do zaoferowania kobiecie (oprócz sera spod napleta), to już twoje zmartwienie, do końca studiów będziesz jechać na ręcznym 🖐️

Gość asaxzcc
Nie mówię, że wszystkie polki są takie, jak się nie utożsamiasz z tym co mówię to tylko Twój plus. Mówię tylko o swoich doświadczeniach z dziewczynami i nie chce nikogo obrażać.

Gość asaxzcc
Oczywiście [moim zdaniem] mam do zaoferowania kobiecie nie tylko pieniądze, których de facto nie mam. Najprościej w świecie kobiety nie oczekują tego co kiedyś od facetów np. za czasów moich rodziców, którzy wpoili mi, że trzeba być miłym, jak być gentlemanem itp. Oczywiście nie jestem takim bankrutem, żeby raz w tygodniu nie mieć pieniędzy na kino czy kolacje.

Gość Anglik
Czesc, pisze tu bo nie moge czytac tych głupot, my ANglicy cenimy siebie i we dont care polskie kobiety bo to kobiety z ktorymi sex mozna latwo i szybko a POlakuw szanujemy, bo dobrze praca.

Gość gość
ha ha ha ha ten debil teraz podaje się za anglika:D co za pajac:D

Gość asaxzcc
TO nie ja

Gość asaxzcc
Kurde niezły bajzel :D Nie ja nie udaje anglika i też nie napisałem: 2013-09-07 16:09:05 [zgłoś do usunięcia] asaxzcc TO nie ja Ktoś się za mnie podał i napisał, że się nie podałem za anglika PS Ten anglik to jakiś totalnie udawany jest

Gość asaxzcc
Ale mnie ktoś troluje i ciągle się za mnie podaje. Nic wcześniej nie napisałem. A ten anglik to bardzo udawany

Gość asaxzcc
No i znowu ktoś się podaje za mnie, no dobra nie ma sensu dalej prowadzić rozmowy bo strony konfliktu i tak się nie dogadają a tylko bajzel się robi. Narka

Gość gość
''Chcesz miec pania to rob na nia! Hahahha'' Z ciebie taka pani jak z Walesy wyksztalcony inteligent i uczciwy człowiek :D

Gość gość
MASZ TAKA KOBIETE NA JAKA CIE STAC.

Gość gość
A wy ciągle jak nie o pieniądzach to o wyglądzie zewnętrznym. Jedno i drugie może szybko przeminac i zostaniecie z paskudnym charakterem :D

Gość gość
mnie stac na kazda, ale wole prostytutke, przynajmnije umie dobrze zrobic i robi to co ja chce i ja glowa nie boli. Pozatym wychodzi taniej niz polska sfochowana larwa. polskie szmatlawce .