Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ona paula

pco tabletki anty i prawdopodobienstwo ciazy

Polecane posty

Gość ona paula

Witam. Na forum wiele podobnych wątków, ale proszę o odpowiedz. Mianowice ma Zespół Polistycznych Jajników, z tego powodu biorę tabletki anty Mercilon. Jest to 5 opakowanie, już od pierwszego wróciła miesiączka, tzn. krwawienie z odstawienia. Tabletki biorę regularnie, żadnej nie pominęłam, nie chorowałam, jedynym lekiem jest Humavit, który przyjmuje na włosy. Moje pierwsze pytanie brzmi co osłabia działanie pigułek, oprócz ziół, zielonej herbaty, grapefruita i dolegliwości z układem pokarmowym. Panicznie boje się ciąży, wcześniej przez dwa lata zabezpieczaliśmy się prezerwatywą i było w miarę ok, choć też często panikowałam. po stosowaniu tabletek przez pięć miesięcy postanowiliśmy spróbować bez gumy, skoro jestem zabezpieczona, nie było finiszu w środku, a i tak czułam dyskomfort psychiczny. Wczoraj jednak nas poniosło i skończył w środku. I moje kolejne pytanie brzmi; Czy któraś z was zaszła stosując regularnie tabletki, te lub inne? Jak sobie radzić z tym tą obawą? Chce czerpać więcej przyjemności z życia seksualnego, jednak na razie to sam strach.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować