Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy facet moze byc zakochany

Polecane posty

Gość gość

a nie chciec wejsc w zwiazek? Poznalam super faceta, spotykalismy sie, ale wiedzialam, ze wyprowadza sie za granice - mial juz zalatwiona prace. Tuz przed jego wyjazdem nie wytrzymalam i zagadalam cos o zwiazku. Facet wyraznie dal do zrozumienia, ze nie chce wchodzic w zwiazek na odleglosc. Mimo to chce utrzymywac ze mna kontakt. Nie wiem co robic.

Gość gość
nie tracic czasu na kogos kto nie chce utrzymywac mozesz z nim kontakt ale nie angazuj sie bo bedziesz zalowac

Gość gość
Jestem juz zaangazowana po uszy, wiec nie wiem czy ma sens trzymanie kontaktu - ciagly bol bedzie.

Gość jak tu dupke do faceta wystawi
facet jest 'zakochany' jak mu szybko staje przy tobie, a chce wejsc w zwiazek, bo nie chce zabowiazan, lecz samego seksu

Gość gość
Niby racja. Ale i tak seksu na odleglosc bysmy nie robili. Chyba, ze chcial ze mna tworzyc kontakt emocjonalny a za granica dymac inne laski ;)

Gość gość
Facet moze byc zakochany i nie chciec zwiazku. Po prostu to madry facet i kobiete traktuje jak dodatek do zycia a nie jak sens zycia.

Gość taka prawda taka prawda
**Facet moze byc zakochany i nie chciec zwiazku. Po prostu to madry facet i kobiete traktuje jak dodatek do zycia a nie jak sens zycia.*** czyli nie ma uczuc, nie kocha, a jedynie klamie i wciska frazesy kobietom o uczuciu i milosci

Gość taka prawda taka prawda
taki facet kobiete traktuje jak dodatek, dodatek do swojego zycia w postaci seksu. dla faceta kobieta=seks, a nie uczucie, zakochanie

Gość gość
Nie ma co się dziwić, że ekonomia (wyjazd za granicę) jest dla niego ważniejsza od związku z nowo poznaną osobą. Całkiem mądry z niego facet, bo wiadomo że związki na odległość to trudna sprawa, w dodatku tyle pokus może go tam spotkać, a on potem mówiłby ci przez skype, że cię kocha, może zna siebie i nie chciałby cię okłamywać czy coś.

Gość gość
Tez tak mysle a utrzymujac kontakt i nie bedac w zwiazku ze mna wieksza szansa, ze cos z tego wyjdzie w przyszlosci, nie? Bo zwiazek na odleglosc by wszystko zniszczyl - zdrada badz nawet moje domysly.

Gość gość
uppp