Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niechciana ciąża

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkie dziewczyny, które zaszły w niechcianą ciąże i usunęły ją, jak wam się to udało, czy były jakieś tego skutki, jak to się stało, jakich środków używałyście, w którym to było tygodniu itp. jestem w ciąże i muszę ją usunąć opiszcie wszystko co i jak,

całe życie będziesz myślała jak teraz wyglądałoby twoje dziecko, przemyśl, są inne rozwiązania...

Gość gość
Chyba nie wiesz o czym mówisz dziecko to nie przedmiot, oszczędzę cierpienia i sobie i jemu, nawet nie wiem kto jest jego ojcem bo to był g***t, szukam pomocy tutaj bo przynajmniej jestem anonimowa i łatwiej jest mi pisać niż mówić

Gość gość
jeżeli to był g***t, to masz prawo do legalnej aborcji

Gość gość
Jesli g***t to tak jak piszą dziewczyny legalnie, a jak nie to w Holandii szybko ,prywatnie do chyba 28 tyg w Anglii do 24 tyg

Gość gość
w holandii do 24- niestety, bo normalne to nie jest

Gość gość
ja usunełam 2 miesiace temu, farmakologicznie, w 9 tygodniu zestaw tabletek zamówiłam ze strony Woman in web, kosztuje 400 zł, bierzesz tabletki i w ciagu 4 godzin ciaza sie wydala, polecam Ci forum kobiety w sieci tam sie dowiesz wszystkiego i otrzymasz potrzebne wsparcie

Gość gość
tylko skąd mam wziąć pieniądze na te tabletki, nie stać mnie na nie :(, a o wyjeździe do Holandii to już nie wspomnę

Gość 0 Terenia 0
Ja g***t to masz legalnie i za free z tym, że katolicka Polska i tak będzie robić pod górkę 😴 Pożycz kasę i zamów tabletki 😴

Gość gość
07.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość ja usunełam 2 miesiace temu, farmakologicznie, w 9 tygodniu zestaw tabletek zamówiłam ze strony Woman in web, kosztuje 400 zł, lllll a jak zrobiłaś przelew z polskiego banku? bo tam podają kwotę w euro, chyba 70 euro, to jak ty to przelałaś? czy sama przeliczyłaś na złotówki i wysłałaś? czy masz opcje żeby wysłać w innej walucie?

Gość gość
jeżeli g***t, to masz legalna aborcje- czytać nie potrafisz?