Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Harmonjaa 26

DLACZEGO MEZCZYZNI KOCHAJA ZOLZY

Polecane posty

Gość Harmonjaa 26

czytala ktoras?? co myslicie???

Gość gość
mężczyźni kochają zoły bo dla nich taka kobieta to wyzwanie :) tylko mameje wybierają te ciche i pokornego serca

Gość gość
Prawda ale wielu kobieta i tak na nic sie ona zda bo nie potrafia wdrozyc pewnych zachowan w zycie ani tez zmienic w sobie co nie co

Gość krazownick aurora
oni nie kochaja zolz bardziej niz nie zolzy tylko maja przy zolzie mniejsze pole do manewru tak wiec jesli koles chce wymanewrowac zolze musi sie bardziej postarac a wiekszosc mezczyzn jest zbyt leniwa

Gość robotatomatyczny
zołza to wyzwanie, ale dla masochisty

Gość cccccccccycka
bardzo ciekawa i zabawna ksiazka ale strasznie ciezko byloby mi zmienic pewne zachowania w sobie

Gość gość
zołza kocha i szanuje siebie i wie czego chce od partnera,od zycia to ona rozdaje karty w związku

Gość gość
jestem konkretna i nie spuszczam z tonu

Gość gość
wszystkie jesteśmy zołzami tylko czasami nie zdajemy sobie z tego sprawy. aż do czasu gdy... :classic_cool:

Gość Dzoana Krupa
karty ZAWSZE rozdaje krupier :classic_cool:

Gość cccccccccycka
no wlasnie my kobiety mamy niestety hormony ktore czasami nami manipuluja i zamiast dac facetowi sie o nas starac my wyciagamy wszytskie karty na stol a potem dziwimy sie ze facetowi sie znudzilysmy

Gość gość
szczerze, tak ksiazka jest bez sensu. Mi facet powiedzial wprost, ze skoro chce ciagle byc lapana to nie z nim, bo on nie lubi gierek ;)

Gość Dzoana Krupa
wyszlas za nudnego faceta? bo nudza sie tylko ludzie nudni :classic_cool:

Gość gość
pamiętajcie, że pojęcie zołza nie należy brać na poważnie, to taka przenośnia, że trzeba się szanować, dbać o siebie, os wój honor, być asertywną i wymagać szacunku do sibie. jeśli zołzami będziecie dosłownie, to zadziała to na waszą niekorzyść

Gość Harmonijaa 26
no wlasnie nie wyszlam a jestesmy razem 5 lat :p wiec siegnelam po ksiazke i chyba popelniam wiele bledow (druga czesc to dlaczego facei wychodza za zolzy :p) moze facet ma wszytsko czego chce i po prostu nie potzrebuje jue legalizacji zwiazku

Gość gość
nie podoba mi się plan, że związek to gra w jakieś karty. każdy powinien te karty rozdawać, grać w otwarte karty, partnerzy powinni słuchać sie nawzajem. a nie, że jedna ze stron postanawia dawać drugiej stronie alternatywę. to nie zwiazek, tylko układ. źle, że słowo zołza pojawia się w tytule książki, bo wielu nie pojmie, że to metafora. wiele bab uzna, że nalezy dosłownie traktować to słowo

Gość stara zrzeda
no niestety zolza jest raczej negatywnym zwrotem :p ale w tytule angielskim jest jezszce gorzej bo brzmi : Why men love b***hes" - suki wiec nei wiem co gorsze :p

Gość gość
ggggggg

Gość gość
ale co jest złego w słowie suka dla mnie to synonim mądrego sposobu opiekowania i wychowywania swoich młodych zaobserwuj jak suka [ samica psa] wychowuje młode, jak umie je skarcić jak rozrabiają, jak nie dopuszcza aby było niesamodzielne, wywala z gniazda jak tylko nauczy się samo jeść gdyby wszystkie matki postępowały tak ze swoimi dziećmi nie byłoby tylu niesamodzielnych mamisynków i rozpieszczonych księżniczek

Gość salatka z ananasem
wiele kobiet moze to zinterpretowac jako wulgarna, wyluzdana kobiete ktora ma gdzies uczucia innych

Gość gość
* jest wiele związków,gdzie kobieta nagina się/ustępuje/ pod faceta,facet rozdaje karty oczywiście najlepiej jak każdy je rozdaje jednakowo ale jak facet,ktorego kochasz jest pocharatany z domu,ma niską samoocenę,kompleksy do tego nie przyznaje się,wtedy ster w naszych rękach zołza to miła,sympatyczna kobietka,nie da wodzic się za nos

Gość gość
gdyby ktoś mnie nazwał suką, wcale bym się nie obraziła dla mnie byłby to swoisty komplement znaczyłoby to, że potrafię obronić swoje dzieci przed niebezpieczeństwem a jednocześnie dobrze i mądrze je wychowa, przygotować do życia w stadzie

Gość salatka z ananasem
nie wiem czy gosc powyzej czytal ksiazke ale suka odnosi sie tutaj w stosunku do partnera/meza