Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irytująca

Czego doświadczyliście na Kaffeee

Polecane posty

Gość irytująca

zapraszam do dyskusji.,..może ktoś zechce się podzielić czemu zagościł tu na dłużej?poznaliście kogoś ciekawego,intrygującego? to miejsce zmieniło Wasze poglądy, nastawienie,przekonania? czym możliwość konwersacji z obcymi ludźmi wniosła coś w Wasze zycie?podzielcie się śmialo...

Gość irytująca
cóż za infantylna odpowiedź....bravo:)

Gość gość
Poznałam trochę baranich łbów obstawiających przy swoim nieracjonalnym punkcie widzenia. Bardzo mnie śmieszą ich rację, to ludzie-komicy i nie trzeba płacić za przedstawienie :)

Gość irytująca
brak sprecyzowania... do czego to Twoje "nie" mialo się odnieść? nonsens...

Ja się dowiedziałem na tym forum, że są tacy, co wiedzą o mnie więcej niż ja sam. I podyskutowałbym w temacie, ale zaraz ktoś przyjdzie i rozp******i cały temat rozpisując się na 20 stron o tym jak latam za Alką. A na koniec przyjedzie Duch i do setnej strony będzie prowadził wojnę z połową forum :-)

Gość gość K
Nic miłego, ani niemiłego mnie tu nie spotkało. Lubie sobie 'obserwować' ludzi. Ich podejście utwierdza mnie tylko w moich przekonaniach, w tym, że właściwie pokierowali swoim życiem. Wiem , że naiwność, głupota i zawiść ludzka nie mają granic. Od czasu do czasu pojawiają się ciekawe historię do których wracam, aby sprawdzić 'co słychać'. Irytuje mnie tylko usuwanie tematów, które mnie zainteresowały, nikogo nie obrażał, chociażby np. z dzisiejszego popołudnia o byłej zawiedzionej kochance. Nie rozumiem dlaczego pozostawiane są tematy wulgarne i chamskie, nawet w samych tytułach. To by było na tyle.

Gość Szlacheckie Sranie
Kochani dzisiaj zastosowaliśmy z moja ukochaną tzw dirty anal. Wypełnione gównem jelita tylko czekały na to, mój k***s rozpocznie soczysty anal cool.gif

Pytam się, co jest w niej infantylnego, a nie co Ci się w niej nie podoba. Zakładam, że wiesz co znaczy przymiotnik „infantylny" i pomożesz mi więcej takich błędów nie popełniać.

A ja znajduję tu odskocznię od stresów dnia powszedniego . Odpoczywam tu . No i oczywiście dowartościowuję się bo są tu naprawdę niezłe egzemplarze .

Gość irytująca
nie pogrążaj się błagam... i bez odbioru!napierdalasz nie na temat:)

Gość gość
autorka a Ty troche przyjazniej moze jak chcesz uczestnikow w tym temacie,nie ma sie co denerwowac sobota jest;-)

Gość gość
Poznalem tu milosc swojego zycia. A ty irytujaca, kogo tu poznalas?

Gość irytująca
masz słuszność:) zatem będę już grzeczna (choć nie leży to w mojej naturze) przy okazji...miłego weekendu wszystkim życzę

Gość gość
faktycznie jesteś irytująca duo odpowiedział na postawione pytania w prosty sposób, lakonicznie ale konkretnie, infantylna w tym wszystkim okazujesz sie Ty nie rozumiejac jego odpowiedzi

- „W******ć Ciebie?" - „Nie." - „O, Boże, co za infantylna odpowiedź!" Nie Rozumiesz co oznacza słowo „nie"? Czy co? „Nie" jest najbardziej infantylnym słowem jakie znam. W ogóle sądzę, że kiedy kobieta mówi „nie", to jest najprawdopodobniej psychicznie niedorozwinięta. Przecież dorosła osoba nie może mówić „nie".

Gość irytująca
nikogo. jestem tu 'nowa' i już przerażona ... w każdym temacie do którego zajrzałam, zawsze jest ktoś kto uskutecznia 'hejt' to dość żenujące ;/

Gość gość
ale to Ty zaczelas nie widzisz tego? jestes niby nowa i wyjezdzasz mu niegrzecznie,ze jest dziecinny ze swoimi wypowiedziami podczas gdy gosc powaznie odpowiedzial na postawione pytanie

Gość irytująca
numero duo lźe interpretujesz moje słowa... ;/ ostatnie zdanie w zalożonym temacie brzmi" podzielcie się śmialo" stąd moja zaczepka o twoje "nie" nie musze chyba nic więcej tłumaczyć?!

Gość gość
zawsze mozna zaczac od nowa,moze jeszcze cos z tego tematu bedzie;-)

Gość gość
Jak tu trafiłaś irytująca?

Gość irytująca
kto go tak tam broni?:) :P

Gość gość
ja i nikogo nie bronie tylko sugeruje przyjazną wymiane pogladow

Gość irytująca
ja? hmm...lubię czytać ludzi, szczególnie tych mających coś do powiedzenia...znających swoją wartość:)

Gość irytująca
"ja" tzn kto:) sprecyzuj prosze i może Ty zechcesz powiedzieć co Ciebie tu sprowadza?:)

NIE - nie poznałem nikogo ciekawego,intrygującego. NIE - to miejsce NIE zmieniło moich poglądów, nastawienia ani przekonań. NIE - możliwość konwersacji z obcymi ludźmi niczego nie wniosła w moje życie. NIE - nie podzielę się swoimi doświadczeniami. Mam nadzieję, że teraz wiesz, co oznacza moja infantylna odpowiedź.

Gość irytująca
numero duo to jest szansa, że wszystko się zmieni:) ....na początek zmień nastawienie do mnie, potem dam szansę Ci się wykazać:):):)

Gość jeRycha
Ja co rusz doświadczam tego, że na powalone gimbusowe tematy jest mnóstwo wypowiedzi, a jak ktoś pyta o konkrety w życiowych sprawach TO CISZA. Oznacza to, że najwięcej przesiaduje tu głąbów.

Gość gość
zechce:-P sprowadzila mnie chec dyskusji z innymi ludzmi nie chodzilo mi o erotyke ale jakos tak sie zlozylo,przypadek. Potem tu poznalem kilka osob z ktorymi czasem dla smiechu pisze