Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morrrrrrrrrrelka

Dlaczego spóźnia mi się okres mimo że nie uprawiałam jeszcze seksu

Polecane posty

Witam. Mam 16 lat i jeszcze nie współżyłam.Okres spóźnia mi się już ponad 2 tygodnie a dzisiaj rano dostałam bardzo ostry ból podbrzusza, do tego wymioty, biegunka i zawroty głowy oraz uczucie gorąca. Bardzo się wystraszyłam i zadzwoniłam po pogotowie, ponieważ byłam sama w domu. Lekarz idiota kazał mi zaparzyć herbatke -.- Moim zdaniem to nie ma związku z żołądkiem więc proszę o rady!!

Gość gość
Ból podbrzusza, wymioty i biegunka nie mają związku z żołądkiem? :D A z czym mają? Uważasz się za następną Maryję Dziewicę? Jak mamusia wróci to powiedz, że miesiączka spóźnia Ci się dwa tygodnie, żeby zabrała Cię do lekarza. Powodów spóźniającej się miesiączki jest mnóstwo - poczynając od pogody, poprzez stres, kończąc na chorobach.

Gość smerfetka1233
jesteś młoda więc jeszcze możesz mieć nieregularny okres. A ból jest niepokojący podejdź do swojego lekarza ewentualnie ginekologa i powiedz co jest grane powinni ci dać skierowanie na badania

Tak, to nie ma związku z żołądkiem ponieważ moja mama w moim wieku miała takie same sytuacje, ale bez opóźnionego okesu. Po za tym nie bolał mnie żołądek tylko MACICA. A potrafię odróżnic co mnie boli.

Gość gość
:D :D :D :D :D Tak dziecko. Jesteś w ciąży. Zgłoś się do telewizji, lada moment ludzie zaczną się do Ciebie modlić. W wieku 13 lat w ogóle nie mówi się o jakimkolwiek spoznieniu okresu. Szkoda, że ani w szkole Cię tego nie nauczyli ani matka się nie spisała w swojej roli.

Po pierwsze nie dziecko. Po drugie jeżeli chciałaś ze mnie zakpić - nie udało ci się to. Nie mam 13 lat i do cholery w ciązy nie jestem. Bo wiatropylność to nie u mnie. W*******ś mnie w tym momencie, jak nie miałaś nic ciekawego do napisania to mogłaś nie udzielać się wcale tym swoim jak zakładam krzywym, niewyparzonym ryjem. Wyczuwam w twojej wypowiedzi kompleksy i chęć dowartościowania się. Pozdrawiam, "głupia nastolatka" ... Gdybym wiedziała kim jesteś, za to że obraziłaś moja matke - to przysięgam- roz*****a bym cie bez żadnych wątpliwości . Suka.