Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny prosze doradzcie

Polecane posty

Gość gość

chce zrobic ombre ale mam odrosty czy powinnam najpierw ufarbowac wlosy a pozniejz robic ombre 'czy moge zrobic ombre apozniej ufarbowac odrosty normlana farba?

Gość gość
hej jestem fryzjerka z zawodu jesli robisz ombre a masz odrosty i chcesz by wygladało to profesjonalnie najlepierw zajmij sie odrostami i pomaluj włosy dopiero rozjasnij koncowki

Gość gość
ty lepiej z tym ombre do fryzjera idź a nie sama. on ci to zrobi tak jak powinno być. odrosty teraz czy później i tak bede i tak bedą. a jak teraz zafarbujesz jeszcze a potem potraktujesz rozjaśniaczem to będą zniszczone. paietasz moze jaką farba ostatnio farbowałas włosy?

Gość gość
pamietam loreala a czemu pytasz

Gość gość
FEST RADA FRYZJERKO od siedmiu boleści. Po co dziewczyna ma niszczyć włosy podwójnie? Na logike powinnaś jej dorasdzić własnie to co ja chce jej napisać. Jeśli pamiętasz jaką farba malowałas włosy to ku ja i farbuj tylko odrosty. Po co całe wlosy?! FRYZJERKO jak by zrobiła ombre i znowu miała odrosty to co? znów karzesz jen farbowac całe wlosy i robić ombre? Puknij sie w głowe. Znam was. Mało dobrych fryzjerek jest a większośc to sama o własne włosy nie potrafi zadbac i 3włosy na krzyż macie

Gość gość
niech ci ktos zamaluje te odrosty bo to troche trwa ;) o i pamiętaj jaki odcień.

Gość gość
a teraz posłuchaj wielka wypowiadaczko sie na temat o ktorym k***a nie wiesz po jeden jak by wygladało jesli nałozyła by farbe na same odrosty a dwa centymetry nizej było by przejscie kolorow bo nizej nie było by malowane i kolor byłby wypłukany? z***biscie by to wygladało hehehe . a po dwa jesli decyduje sie dziewczyna na jakikolwiek zabieg z uzyciem farby i rozjasniacza niech liczy sie z tym ze włosy nie beda w pieknym stanie ale jesli sie o nie dba to naprawde moga miec ładny i zdrowy wyglad

Gość gość
a skoro radzisz jej by poszła do salonu dobrze niech idzie i to zrobi a pozniej niech opisze specialnie dla ciebie sposob w jaki zabieg został wykonany moze wtedy przemyslisz sprawe i zastanowisz sie czy na drugi raz warto pisac na temat o ktorym pojecia sie nie ma

Gość gość
haha "A teraz posłuchaj wielka wypowiadaczko" JOŁ jakiś diss chciałaś napisać? :D i po pierwsze nie "po JEDEN" to chyba o to chodzi w ombre nie? Że ma być przejście w inny kolor? :D i to od około brody w dół a nie czubka głowy przecież? Chyba tylko po zawodówce jesteś ;) Tam wszystkie takie niedouczone ;)

Gość gość
hahaha je błam 🖐️

Gość gość
dobrze cieszy mnie to ze masz swoje zdanie ja tez mam swoje . i tak jak napisałam niech dziewczyna idzie do salonu niech jej zrobia włosy i niech to opisze pozniej tutaj i tyle.

Gość gość
po jeden. A po DRUGIEN? :D :D

Gość Magnolllia
Nie trzeba być znawczynią że ombre nie robi sie od czubka głowy ;)

Gość gość
heheh dziewczyny nie kloccie sie ... zrobie ombre a pozniej zamaluje zywkla farba tylko odrosty;)

Gość gość
mi sie wydaje ze gość nie fryzej a więcej racji. ale to kwestia poglądu. A Ty jak chcesz sama robic najpierw ombre a potem odrosty to uważaj żeby ci potem ta ciemniejsza fabra nie kpła na już dole jasne włosy. 🖐️ też myślałam o ombre ale mam włosy do ramion a wtedy to nie tak fajnie wygląda. najlepiej na ładnych dłuuugich włosach :)

Gość gość
ombre juz sa nie modne, mialam pol roku temu i juz dawno scielam pozdroooooooooooooooooooo